Ilon Mask – "Odličan igrač, ali loš dečko"

Čini se da je nova pesma muzičarke Grajms, bivše devojke Ilona Maska, svojevrsna poruka milijarderu da ga je prebolela. "Player of Games" je naziv njene nove numere, a iako ne pominje Ilona po imenu, asocijacija je jasna.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.12.2021.

09:23

Ilon Mask –
Foto: Profimedia

"Zaljubljena sam u najvećeg igrača, ali on će uvek voleti igru, više nego što voli mene", deo je nove pesme koja aludira na život poslovnog magnata Ilona Maska, osnivača kompanije Spejs Iks, kao i izvršnog direktora kompanije Tesla.

Njihova trogodišnja veza okončana je još u septembru, a Grajms u pesmi peva: "Otplovi, u hladno prostranstvo svemira. Čak te ljubav ne može zadržati na tvom mestu. Izgleda da je to poklon!"

Raskid sa Ilonom Maskom doneo joj neprijatnosti; odgovor – "Ljubav"

Podsetimo, Ilon njihovo razdvajanje nije nazvao čistim raskidom, rekao je da su se "polurazdvojili". Oni su prisustvovali svečanosti Met gala u septembru, ali ne zna se tačno da je to bilo pre ili posle raskida.

Čini se da su oboje posvećeni zajedničkom odgajanju njihovog jednogodišnjeg sina.

Bivša poručila llonu Masku – napraviću lezbijsku komunu u svemiru

Ilon ima podužu listu bivših: prva žena bila mu je spisateljica Džastin Vilson, a razveli su se 2008. godine. Dve godine kasnije Mask se venčao sa britanskom glumicom Talulom Rajli, ali taj brak je potrajao samo dve godine, a 2013. godine njih dvoje su poboljšali odnos pa su se ponovo venčali. Uspeli su nekako da izdrže u braku do 2016. godine, kada su konačno raskinuli odnos.

Ilon je ubrzo privukao bivšu suprugu Džonija Depa, Amber Herd (35). Nisu trajali ni godinu dana, ali bili su često viđeni u restoranima, a završavali su na naslovnicama novina i tabloida. Raskinuli su vezu, kako su tad rekli, zbog prepunih rasporeda, ali tvrde da su ostali u dobrim odnosima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: