Menadžment O2: U utorak poslednja emisija "24 minuta sa Zoranom Kesićem"

Menadžment O2 televizije i tim emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem", posle dužih pregovora, nisu produžili ugovor o saradnji za 2020. godinu.

Izvor: B92

Petak, 27.12.2019.

15:32

Menadžment O2: U utorak poslednja emisija
Foto: Printskrin O2

"Sa autorom Zoranom Kesićem i njegovim celim timom imali smo odličnu dugogodišnju saradnju koja je podrazumevala punu slobodu u kreriranju i stvaranju emisije. I pored dobre volje, želje i pregovora da nastavimo saradnju, poštujemo konačnu volju autora i tima da započnu novo poglavlje u svom radu", saopštili su čelnici televizije i dodali:

"Zahvaljujemo se celom timu '24 minuta sa Zoranom Kesićem' na profesionalnoj saradnji u prethodnih šest godina i želimo im mnogo uspeha u daljem radu i stvaranju ove sjajne emisije".

"Nikada nećemo zaboraviti, a mislim da ni da naši gledaoci ne bi trebalo, gde smo počeli da stvaramo istoriju koja se zove '24 minuta'. Zahvaljujem se televiziji O2 (nekada B92) na osnovnom elementu koji je i uslov za postojanje naše emisije - slobodi. Istoriju nastavljamo da pišemo na drugom mestu", izjavio je autor i voditelj emisije Zoran Kesić.

Novogodišnje, praznično i ujedno poslednje izdanje emisije na O2 TV gledaoci mogu pogledati u utorak 31. decembra u 21.30. Biće to tradicionalna Zlatna šolja, a ovoga puta se tim "24 minuta" potrudio da sačini neverovatno dobar pregled simbolična 24 najsmešnija inserta i izjave iz 2019. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: