Više od trimera, prijatnije od brijača: Stigla je nova generacija uređaja za negu brade

Žileti, jednokratni i električni brijači, grooming uređaji… Ali zašto samo ne objediniti najbolje od svega u jedan proizvod koji ćeš onda koristiti po želji? I ne, to ne znači da će on biti glomazan, komplikovan za upotrebu ili da nećeš moći da ga nabaviš. Evo kako je jednom brendu pošlo za rukom da kreira baš ono što ti treba.

Život

Izvor: B92

Petak, 26.02.2021.

10:00

Više od trimera, prijatnije od brijača: Stigla je nova generacija uređaja za negu brade
Foto: Promo

Ne želiš uvek isti oblik i dužinu brade? Možda nekad ne želiš da je imaš uopšte? Dobro došao u klub. Tržište je nedavno postalo bogatije za proizvod koji trimuje, oblikuje i brije bilo koju dužinu brade - stvorena je nova, hibridna kategorija uređaja. A kada Philips kaže "nova", to zaista i misli. Stoga ga ne svrstava ni u kategoriju brijača, ni u kategoriju trimera, on je jednostavno OneBlade i radi sve:

Trimuje - Podreži svoju bradu na preciznu dužinu. Imaš tri češlja: 1mm za blisko podrezivanje, 3mm za “bradu od tri dana”, 5mm za kratku bradu. Dodatno, postoji još jedan model uređaja sa četvrtim češljem za 2mm dužine;

Oblikuje - Oblikuj savršene ivice i oštre linije kao britvom, uz dvostrane oštrice – uređaj brije povlačenjem i nagore i nadole;

Brije - OneBlade ne ide preblizu kože kako bi je zaštitio, čak i kod onih osetljivih područja. Za razliku od klasičnih žileta, ne dolazi do iritacije kože. Dvostruki sistem zaštite podrazumeva glatki premaz i zaobljene vrhove oštrica koje se pomeraju 200 puta u sekundi - i kroz najdužu bradu. Bezbolno i bez posekotina.
Foto: Promo
Bilo da imaš onlajn sastanak, hoćeš da “zapališ” Instagram ili samo provedeš vreme s društvom uz neku dobru utakmicu, film ili video-igru – izgled je važan. Način do kog dolaziš do željenog izgleda takođe.

OneBlade je tu prilično praktičan: vodootporan je, te se brzo i lako čisti (samo ga isperi pod mlazom vode), a pogodan za brijanje i na mokro i na suvo, sa ili bez pene, čak i pod tušem. Češljevi su fleksibilni i okretljivi, uređaj prati konture lica i omogućava efikasno i prijatno podrezivanje.
Photocredit: EnvyCroatia
A baterija? Oštrice? Philips je i tu bio potpuno fokusiran na potrebe muškaraca.

Baterija je punjiva i nakon 8 sati punjenja omogućava 45 minuta rada. Oštrice su dizajnirane za dugotrajne rezultate, pa ih je najbolje zameniti posle 4 meseca upotrebe, a sama zamena je jednostavna, bez puno muke.

Nikad lakše do profesionalnih rezultata uz minimalno vremena i truda – sve može biti gotovo dok slušaš muziku, organizuješ fudbal ili basket sa drugarima ili pratiš video na Jutjubu.
Foto: Promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: