Aktuelno 20

23.03.2024.

20:09

Veliko finale takmičenja "MasterChef Srbija": Dve dame u borbi za laskavu titulu i nagradu od 50.000 evra

Za laskavu titulu prvog “MasterChef Srbije” i nagradu od 50 hiljada evra danas u 21 sat na Prvoj boriće se dve takmičarke, Tanja Simić i Anamaria Babičković.

Izvor: Prva.rs

Veliko finale takmičenja "MasterChef Srbija": Dve dame u borbi za laskavu titulu i nagradu od 50.000 evra
Prva TV

Podeli:

Pred njima je ozbiljan zadatak, jer će svojim specijalitetima morati da zadovolje zaista visoke kriterijume naših eminentnih šefova i vrsnih poznavalaca kulinarstva, sudija Branka Kisića, Filipa Ćirića i Nenada Atanaskovića.

Ono što prvi "MasterChef Srbija" izdvaja jeste i podatak da se u franšizi ovog šoua širom sveta nije baš često događalo da se u finalu nađu dve dame.

RETROSPEKTIVA

Od premijere 21. decembra, kada je 40 takmičara ušlo u kuhinju “MasterChefa Srbija” prošlo je punih 14 nedelja i 28 emisija ovog svetski popularnog kulinarskog šoua. Četvrtkom i petkom smo od 21.00 na Prvoj televiziji svedočili pravom napretku takmičara, a prvog pobednika ćemo dobiti ove subote.

Top 16 takmičara gledali smo od pete emisije. Odluku o tome ko nastavlja da kuva u ovom šouu donosile su sudije, šefovi Branko Kisić, Filip Ćirić i Nenad Atanasković. Njihovim iskusnim nepcima nije promaklo ništa, pa smo iz nedelje u nedelju gledali ko je odabran da ide na balkon, a ko mora da vrati svoju crnu kecelju.

Prvo je kecelju vratila Slavica Arsić, a onda smo se rastali od Bogdana Stanojevića, zatim od Ivane Ostojić Kikane, pa Silvane Hadžić. Ognjen Živković je bio 5. takmičar koji je napustio šou, a samo nedelju dana posle njega i Teodora Adžemović.

Iz TOP 10 u prvom "MasterChef Srbija" eliminisani su i Vesna Radovanović, Nenad Lukjanović, Gordana Stanković, Milica Krstić i Nemanja Alempijević. Prošle nedelje Branko, Filip i Nenad doneli su odluku da takmičenje napuštaju Martin Osmanović i Milana Bogdanović, a u sinoćnoj epizodi šou je napustila Ivana Ćolović.

Gledajte finale MasterChefa danas od 21 sat na TV Prva.

Podeli:

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: