Aktuelno 0

27.03.2024.

12:23

Ivana o svojim postupcima u "MasterChefu": "Ne možemo da se dopadnemo svima"

Ivana Ćorović koja je završila takmičenje u šouu MasterChef kao trećeplasirana istakla je kakve ona utiske nosi.

Izvor: B92.net/TV Prva

Ivana o svojim postupcima u "MasterChefu": "Ne možemo da se dopadnemo svima"
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Masterchef, naš najpopularniji kulinarski šou se završio, ali priče o takmičenju, pobednicima, favoritima, dobrim i još boljim jelima, nastavlaju se istim žarom.

Jedna od onih koji su oduševili publiku i sudije, je i Ivana Ćorović koja je takmičenje završila kao trećeplasirana, sada je podelila utiske o takmičenju.

"Konačno sam uspela da odvojim vreme za sebe i izađem. To mi je bio i cilj da izađem malo iz one životne svakodnevice i da se posvetim sebi i onome što najviše volim da radim, a to je kuvanje", kazala je Ivana u "Jutru".

"Kada sam izašla na ulicu, tada sam shvatila da sam definitivno izašla iz anonimnosti. Pišu mi ljudi sa celog područja bivše Jugoslavije, koji su gledali "MasterChef", traže mi recepte", dodala je.

Možda vas zanima

Podsećamo, Ivana je mama tri ćerke i priznaje da su joj one bile veliki kritičari, ali i njen brat, koji ju je baš iskritikovao da je bila "malo nestašna pred sudijama", braneći se da je ona uvek iskrena i direktna.

"Ja sam bila totalno prirodna u svakom pogledu. I pozitivno i negativno. E sad, da li se to nekom svidelo ili manje svidelo, ne možemo da se dopadnemo baš svima. Ja to shvatam. Mislim da je pozitivno biti prirodan i ono što jesi", rekla je Ivana.

Opširnije pogledajte u videu:

Izvor: TV Prva

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: