Aktuelno 0

22.03.2024.

15:55

Finale "MasterChefa": Ko će biti pobednica prve sezone najgledanijeg kulinarsko-takmičarskog šoua VIDEO

Za laskavu titulu prvog “MasterChefa Srbija” i nagradu od 50 hiljada evra u subotu 23. marta u 21.00 na Prvoj boriće se dve takmičarke – Tanja Simić i Anamaria Babičković!

Izvor: Prva.rs

Finale "MasterChefa": Ko će biti pobednica prve sezone najgledanijeg kulinarsko-takmičarskog šoua VIDEO
PrintScreen/ TV Prva Video

Podeli:

Finale najgledanijeg kulinarsko-takmičarskog šoua biće “žensko” i to je zaista redak slučaj u istoriji MasterChefa u svetu - da su finalisti zapravo finalistkinje!

Tanja i Anamaria su prošle dugačak put da bi stigle do samom kraja takmičenja. Kroz timske i eliminacione izazove, njihova jela su nekoliko puta proglašavana najboljim. One su pokazale znanje, veštine, napredovale su iz dana u dan, od epizode do epizode, i danas su tu – zasluženo u finalu!

U poslednjoj, 28. epizodi na balkonu će prisustvovati svi dragi takmičari koje ćemo pamtiti kao učesnike prve sezone "MasterChefa Sbija", koji će Tanji i Anamariji biti najveća podrška!

Finalistkinje će imati zadatak da naprave predjelo, glavno jelo i desert, a za svakom jelu sudije će dodeliti ocenu od 1 do 10.

Sve ocene se sabiraju i pretvaraju u poene. Takmičarka koja na kraju bude imala najveći broj poena biće POBEDNICA!

Ne samo što će im podršku pružati bivši takmičari, u MasterChef kuhinju doći će njihove porodice i prijatelji…

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: