Aktuelno 1

22.03.2024.

8:13

Završeno veliko polufinale MasterChef-a: Kuhinju je napustila ova takmičarka

Posle skoro tri meseca intenzivnog kuvanja i učenja u kuhinji čuvenog kulinarsko-takmičarskog šoua "MasterChef Srbija", došao je trenutak za veliko finale.

Izvor: Prva.rs

Završeno veliko polufinale MasterChef-a: Kuhinju je napustila ova takmičarka
Printscreen/TV Prva

Podeli:

U polufinalu su se borile takmičarke Anamaria, Tanja i Ivana. U 27. epizodi imale su zadatak da svaka kuva u svom restoranu, spremajući specijalitete iz različitih kuhinja, a ovoga puta su imali pomoć od prethodnih takmičara.

Vest da će im se za kuhinjskim stanicama pridružiti takmičari protiv kojih su se borili prethodnih meseci, primili su sa velikim oduševljenjem i suzama radosnicama.

I ne samo što su imale pomoć, Tanja, Anamaria i Ivana su imale i svoje mentore - MasterChef sudije!

Ivana je imala zadatak da u svom restoranu "Bamboo" priprema azijske specijalitete. Mentor joj je bio Nenad Atanasković, a u kuhinji joj se kao pomoć pridružio Martin.

Tanja je pripremala veganske namirnice i za goste svog restorana "Mint" kuvala je zajedno sa Nenadom. Mentor ovim takmičarima bio je Filip Ćirić.

Najmlađa takmičarka Anamaria je bila počastvovana jer je za mentora dobila Branka Kisića, koji joj je pomogao da zajedno otvore restoran srpske tradicionalne kuhinje "Tamba Lamba", a kao pomoć za kuhinjskom stanicom sačekala ju je cimerka i velika prijateljica, bivša takmičarka Milana.

Pred takmičarkama je bio veliki zadatak - morale su da pripreme predjelo i jelo i to za devet tanjira!

Nakon muktrpnog rada, znojenja, saveta i kritika svojh mentora, i ocena gostiju njihovih restorana, na samom kraju 27. epizode, MasterChef sudije su odlučile ko je napustio polufinale. Bila je to Ivana Ćolović koja je na do sada nesvakidašnji način saznala da je ipak ona ta koja ne odlazi u finale, a kako je sve izgledalo pogledajte OVDE.

Takmičarke koje odlaze u VELIKO FINALE su Tanja Simić i Anamaria Babičković, koje nas na programu Prve televizije čeka u subotu, 23. marta tačno u 21.00.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: