Aktuelno 4

20.04.2024.

14:28

Emotivna poruka pokazuje u kakvim su odnosima bili Bojana Janković i njen bivši muž FOTO

Voditeljka Bojana Janković preminula je juče u 46. godini.

Izvor: B92.net

Emotivna poruka pokazuje u kakvim su odnosima bili Bojana Janković i njen bivši muž FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Bojana je bila u braku sa članom "Beogradskog sindikata" Ognjenom Jankovićem, sa kojim ima dvoje dece.

Razveli su se u maju 2022. godine, a mediji su tada preneli da je on napustio stan u kom su živeli. O razlozima razvoda nikada nisu govorili u javnosti.

Da su i nakon razvoda ostali u dobrim odnosima govori i jedna njena objava sa društvenih mreža, od pre nekoliko meseci, dok je Ognjen uveliko bio u ljubavi sa Milenom Radulović.

Naime, Bojana je pre izvesnog perioda, tačno godinu dana od kako se razvela od repera, objavila njegovu sliku i napisala:

"Moja krv. Moj brat, moja porodica. Najbolji otac i najbolji čovek na svetu. Moj bivši muž i najveći oslonac u životu. Dobri moj Ogi", napisala je tada voditeljka uz emotikon srca.

Ognjen je sreću posle razvoda pronašao pored naše poznate glumice Milene Radulović.

Njihova veza traje već duže vreme, a on je javno podržava tokom suđenja sa Mikom Aleksićem. Na jednom od pređašnjih suđenja su se i prvi put pojavili ruku pod ruku u javnosti.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: