PR

Za pravi odgovor pitajte nauku

Nakon Evropske nedelje javnog zdravlja, koja je namenjena jačanju poverenja u zdravstvenu zaštitu, počinje kampanja podizanja svesti "Pitajte nauku - pitajte doktora". Kao deo kampanje, ljudima kojima je teško da razlikuju mitove od istina zbog obilja informacija zdravstveni radnici će pružati proverene odgovore na njihova pitanja i ohrabriti ih da kritički procene informacije dobijene iz neproverenih izvora ili od drugih ljudi.

PR ponedeljak 14.06. 10:00

Pampers Superheroji

Pampers je lansirao specijalno izdanje Pampers Pants DC Superheroes u saradnji sa Warner Bros-om, koje su 360 ° prijanjajuće i sprečavaju curenje, navlače se u samo jednom potezu i imaju neodoljivi dizanj sa superherojima

PR subota 12.06. 08:50

Poznata fitnes instruktorka otkriva tajnu svog jelovnika!

Ukoliko ste s dolaskom lepšeg vremena poželeli da započnete treninge, sigurno ste se suočili s rečenicom: "Koliko je važno biti fizički aktivan, toliko je važno i šta unosite u svoj organizam." To poručuje i fitnes instruktorka Jasmina Aleksandrov. Kao neko ko je stalno aktivan, a uz to i vegan duži niz godina, ona napominje da je za sticanje prirodnog imuniteta presudan kvalitet namirnica koje konzumiramo.

PR petak 23.04. 10:00
strana 1 od 2 idi na stranu