Nema više: Microsoft ukida Game Pass po ceni od jednog evra

Microsoft je godinama novim korisnicima nudio mogućnost kupovine Xbox Game Pass Ultimate i PC Game Pass pretplate za jedan evro, ali izgleda da toj promociji dolazi kraj.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 28.03.2023.

09:45

Nema više: Microsoft ukida Game Pass po ceni od jednog evra
Foto: vfhnb12 / Shutterstock.com

Nakon dugo vremena, Microsoft ukida svoju promotivnu ponudu kojom su novi korisnici mogli da kupe Xbox Game Pass Ultimate i PC Game Pass pretplatu za jedan evro.

"Ukidamo našu prethodnu uvodnu ponudu za Xbox Game Pass Ultimate i PC Game Pass i procenjujemo različite marketinške promocije za nove članove u budućnosti", potvrdila je za The Verge vođa komunikacija u Xboxu, Kari Perez.

Prema tome, novi korisnici će biti primorani da plaćaju Game Pass 9,99 eura, odnosno 12,99 eura mesečno ako se odluče na Ultimate varijantu pretplate. Do sada su mogli da testiraju Microsoftov pretplatnički paket za jedan evro, što su mnogi iskorišćavali kreirajući svaki mesec nove profile.

Ali, potrebno je napomenuti da jeftini mesečni Game Pass paketi i dalje mogu da se kupuju preko third-party stranica, pa ako novi korisnici žele da se malo "pomuče" i dalje mogu da uštede. Napominjemo, takođe, da Microsoft nije ništa rekao o ukidanju promocije promene Xbox Live Golda u Game Pass Ultimate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: