Apple sprema potpuno drugačiji iPhone

Apple radi na novom telefonu koji će predstavljati potpunu novu vrstu uređaja za tu poznatu kompaniju. Reč je o telefonu na preklop, koji će biti opremljen "savitljivim", odnosno fleksibilnim ekranom.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.01.2021.

14:30

Apple sprema potpuno drugačiji iPhone
Foto: Depositphotos / Vividrange

Kompanija, poznata po tome što obično ne komentariše svoje proizvode u razvoju i ne osvrće se na glasine o njima, čini se da ovoga puta ima novi uređaj u već poodmakloj fazi razvoja.

Naime, izgleda da su dva prototipa fleksibilnih iPhone telefona uspešno prošla interna testiranja u Foxconnovoj fabrici u Kini, objavio je tajvanski listi The Economic Daily Times.

Prema informacijama koje su do sada procurile u javnost, Appleov "savitljivi" iPhone bi trebalo da ima dizajn sličan Samsungovom modelu Galaxy Fold: manji spoljni ekran, kamere smeštene na zadnjoj strani uređaja i veliki fleksibilni ekran koji se dobija otvaranjem uređaja, navodi Avaz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: