Google uskoro omogućava snimanje razgovora?

Google bi uskoro mogao da omogući korisnicima snimanje razgovora u okviru Google Phone aplikacije.

Tehnopolis

Izvor: B92, benchmark.rs

Sreda, 29.01.2020.

14:10

Google uskoro omogućava snimanje razgovora?
Foto: Depositphotos, DmitryPoch

Ovo otkrivaju podaci do kojih je došao sajt 9to5Google, kao i testovi XDA Developers sajta.

Najnovija verzija ove aplikacije uključuje i kod koji pokazuje ne samo postojanje pomenute funkcije, već i kako bi ona mogla biti ubačena, a da to bude u okviru zakona. Pored toga, možda će biti omogućena i transkripcija poziva.

Kako XDA Developers sugeriše, Phone aplikacija će pokazivati "record" taster tokom bilo kog telefonskog poziva, nakon što se funkcija implementira.

Pritiskom na taster počinje snimanje, a ovo će verovatno pokrenuti i "odricanje od odgovornosti" koje će verbalno obavestiti obe strane o tome da se razgovor snima.

Ove funkcije su još uvek u fazi testiranja i nisu implementirane. To znači da bi se mogle pojaviti u budućim verzijama Phone aplikacije, ali postoji mogućnosti i da se to ne desi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

22 h

Podeli: