Naručili Nintendo Switch, a dobili kondome... Amazon kaže da mu je žao

Crni petak je upravo prošao i mnogi su ga iskoristili da nabave nove elektronske uređaje po vrlo povoljnim cenama. Nažalost, neki od onih koji su kupili Nintendo Switch na Amazonu dobili su... pa, nešto drugo.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.12.2019.

15:44

Naručili Nintendo Switch, a dobili kondome... Amazon kaže da mu je žao
Foto: franky242/depositphotos

U ovoj komično-tragičnoj priči, Amazon je uputio izvinjenje svima koji su umesto Nintendo Switcha dobili pakovanja baterija, mikrofone ali i kondome.

Kupcima su tako stigli i knjiga Davida Vilijamsa "Zver iz Bakingemske palate", ventilator za laptop, AA Duracell baterije, prašak za pranje, omot papira, trimer za bradu, posteljina, hrana za pse, tečnost za pranje, osveživači vazduha, brijač, električna četkica za zube, Lego igračke...

Amazonovi predstavnici danima se izvinjavaju ojađenim kupcima. Maloprodajni gigant takođe će isplatiti kupcima puni povrat novca, mada će, na žalost, oni sada morati da plate punu maloprodajnu cenu za kupovinu Switcha umesto snižene cene koja je važila tokom Crnog petka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: