Facebook uvodi opciju za brisanje poruka

Kompanija Facebook počela je sa testiranjem opcije “unsend” za aplikaciju Messenger, koja omogućava korisniku da izbriše poslatu poruku, kako bi ona u potpunosti bila uklonjena iz chata.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 14.10.2018.

19:43

Facebook uvodi opciju za brisanje poruka
Foto: Gettyimages

Ranije ove godine Facebook je tajno izbrisao stare poruke koje je putem Messengera poslao osnivač i direktor Mark Zakerberg, a to je bilo veoma neobično jer drugi korisnici Facebooka to ne mogu.

Ako sada izbrišete poruku iz inboxa, više je nećete videti, ali će ona ostati u inboxu osobe kojoj ste je poslali.

U aprilu je Fejsbuk saopštio da planira uvođenje “unsend” opcije za sve korisnike, ali detalja i datuma dolaska nove mogućnosti nije bilo.

Ipak, sada se ona testira, što je iz Fejsbuka potvrđeno. Opcija se interno upotrebljava, a nakon što se u Facebooku uvere da radi bez problema, dobiće je i ostali korisnici društvene mreže.

Opcija “unsend” će verovatno biti dostupna samo određeno vreme nakon što korisnici pošalju poruku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: