Wolfenstein 3 je u produkciji, a ovo su prvi otkriveni detalji

Ove godine je na E3 sajmu predstavljeno nešto drugačije izdanje Wolfensteina od onog na koje smo navikli, odnosno nema Blazkovica, ali Bethesda osim “Mlade krvi” priprema i Wolfenstein 3.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Vest da se radi o trećem delu serijala u vlasništvu Bethesde dolazi od dobro poznatog Pita Hajnsa, vođe marketinga u kompaniji, koji je u intervjuu za Metro izjavio: “Naravno da pravimo Wolfenstein 3”, piše Play.co.rs

Hajns se u istom intervjuu dotakao i objava o slaboj prodaju prethodnika, The New Colossus, za šta je rečeno da je ipak malo preterano i da igra nije bila neuspeh za Bethesdu, o čemu najbolje govori to da se radi na još dve igre u serijalu.

Za Wolfenstein 3 nema nikakvih drugih detalja, ali znamo da ćemo prvo razbijati lobanje nacista u Youngblood, koji će se pojaviti negde tokom naredne godine.

Vesti

Google Pixel 3 i Pixel 3 XL na novim renderima

Najnovije fotografije dolazećih Google Pixel 3 i Pixel 3 XL telefona donosi nam poznati dojavljivač Evan Blass, odnosno @evleaks. U ovom trenutku, poznato je gotovo sve o dolazećim Google uređajima, tako da nema novih informacija koje su se pojavile.

Vesti nedelja 23.09. 16:00 Komentara: 14
strana 1 od 32 idi na stranu