Čemu zapravo služi aplikacija Wallet na iPhone-u?

Apple Wallet aplikacija dolazi preinstalirana na svakom iPhone-u i iPad-u. U njoj možete sačuvati razne kartice, kartice sa popustima, kupone, i više-manje sve što podržava tu aplikaciju. Prilično je jednostavno, pogledajte!

Izvor: imagazin.rs
Podeli

Sa iPhone-om u džepu možete da se osećate kao da vam ništa drugo nije potrebno. Aplikacija Wallet vam pomaže u tome – od karata za koncert pa do raznih propusnica, sve se nalazi na jednom mestu zahvaljujući pametnim uređajima. Ova aplikacija nas sve više i više približava potpunoj digitalizaciji.

Da biste uspešno koristili ovu aplikaciju, trebaće vam:

  • Bilo koja kartica koja podržava aplikaciju Wallet
  • Aplikacija Wallet (ako je nemate verovatno koristite stariju verziju iOS-a koja ne podržava Wallet)
  • 2 minuta slobodnog vremena


Možete sačuvati nekoliko različitih kartica iz različitih izvora koje podržavaju Wallet. Od kartica mobilnih aplikacija do raznih kartica i popusta, a u slučaju online kupovine karata za koncerte ili avio prevoz, tu kartu možete importovati u Wallet putem aplikacije Mail. Možete slati i primati kartice od vaših prijatelja putem iMessages ili AirDrop-a. Možete preuzeti svoju karticu putem bilo kog internet pregledača. Dobro je imati na umu da Wallet nije podržan od strane svih aviokompanija, restorana, kafića, itd., ali njihov broj se povećava.

Pored svih ovih funkcija, aplikacija Wallet u osnovi služi za organizaciju vaših debitnih i kreditnih kartica, ali nažalost, Apple Pay još uvek nije dostupan u našem regionu, tako da ih ne možete koristiti.

Čim budete imali nekoliko kartica u vašoj kolekciji, dobićete mogućnost da ih reorganizujete. Pritisnite Edit u donjem desnom uglu kako bi zamenili ili obrisali karticu. Pritiskom na info možete podeliti sve vaše karte i kartice, kao i druge pojedinosti, sa drugima.

Ako bioskop u koji idete nije kompatibilan sa ovim sistemom, ili ne možete doći do svojih nagradnih bodova u vašem Apple Wallet-u, postoji brzo rešenje za to. Uz aplikaciju Stocard, možete videti sve vaše kartice i dodati ih u vaš virtuelni novčanik kako biste ih jednostavno mogli koristiti sa vašim iPhone-om ili Apple Watch-om, piše "iMagazin".

Vesti

Cena kamere sa 400 megapiksela je neverovatna

Švedska kompanija Hasselblad, koja proizvodi digitalne kamere srednjeg formata, lansira svoj potpuno novi hit koji može snimiti fotografije do 400 megapiksela. Kao i tehnologija koja se nalazi unutra, i cena je prilično izvanredna.

Vesti petak 19.01. 14:13 Komentara: 0

Nintendo predstavio novi… karton?

Japanska kompanija Nintendo je uvek bila poznata po donošenju veoma zanimljivih (da ne kažemo uvrnutih) načina za zabavu, i u tom maniru je sada predstavila sasvim novo interaktivno iskustvo, u vidu Nintendo Labo, igrački koje korisnicima dozvoljavaju da otkriju potpuno nove načine za igranje se prenosivom Switch konzolom.

Vesti četvrtak 18.01. 20:35 Komentara: 12
strana 1 od 1712 idi na stranu