Microsoft Edge uskoro dobija tri nove funkcije

Microsoft Edge je internet pregledač, prepun različitih opcija i funkcija, od kojih su neke korisne više, a neke manje. Sada Edge dobija tri nove funkcije.

Tehnopolis

Izvor: B92, Neowin

Sreda, 22.06.2022.

12:10

Microsoft Edge uskoro dobija tri nove funkcije
Foto: monticello / Shutterstock.com

Kako bi Edge načinio pregledačem za svaku priliku, Microsoft u njega dodaje tri nove funkcije: kalkulator, konverter novca i drugih jedinica i test brzine interneta.

Oni koji koriste Microsoft Edge Canary za testiranje ranih verzija softvera, sa novim karakteristikama pre nego što ih Microsoft omogući svima, novim funkcijama je moguće pristupiti iz polja sa strane.

Edge Canary 105 nudi svetsko vreme, kalkulator, rečnik, prevodilac, konverter jedinica i test brzine interneta.

Ipak, ovo pretrpavanje raznim funkcijama korisnike Edge pregledača navodi na negodovanje. Microsoft Edge je sada prepun funkcija i mogućnosti, toliko da njegovi kontekstualni meniji više ne mogu da stanu na jedan ekran.

S druge strane, implementiranje popularnih alatki će sprečiti da manje tehnički potkovani korisnici preuzimaju te alatke sa sumnjivih sajtova i preko eksternih ekstenzija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: