Tehnopolis

Sreda, 03.10.2018.

10:32

Influenseri mogu da odahnu, proradio Instagram

Društvena mreža za razmenu fotografija Instagram ponovo je “proradila” nakon što mnogi korisniaci instaliranjem nove verzije, aplikaciji nisu mogli da pristupe.

Izvor: B92

Influenseri mogu da odahnu, proradio Instagram
GettyImages

Korisnici mreže ranije danas nisu mogli da joj pristupe. naime, kada bi korisnik ušao u aplikaciju dobijao bi obavštenje da ne može da se "osveži” feed, dok se njegova veb stranica nije učitala za korisnike.

Korisnici nisu štedeli reči kako bi na Tviteru izrazili svoje nezadovoljstvo zbog toga što nisu mogli da je koriste. Svoje nezadovoljstvo su objavljivali pod hash tag-om #instagramdovn hashtag-om.

“Kako sad da znam ko voli avocado na tostu”, samo je jedan od šaljivih tvitova.

Rojters javlja da su ovaj problem imali stanovnici dela Severne Amerike, Evrope, Australije, Indije i Singapura.

Još niko iz Fecebook-a i Instagram-a nije komntarisao šta je uzrok pada ove društvene mreže.

Ovaj problem na društvenoj mreži desio se samo dva dana nakon što je objavljeno da će Adam Moseri postati novi šef, nedelju dana nakon što su suosnivači podneli ostavke.

Aplikacija ima više od milijardu aktivnih mesečnih korisnika i porasla je dodavanjem funkcija poput razmene poruka i kratkih video zapisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

23 h

Podeli: