Nova vest
Košarka 3

16.5.2024.

21:52

Duško Ivanović siguran na klupi Baskonije?

Košarkaši Baskonije su ranije završili sezonu u španskom ACB šampionatu, pošto se nisu plasirali u plej-of. Ipak, to ne bi moralo da znači da će Duško Ivanović da napusti klupu ekipe iz Vitorije.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Sportski direktor kluba Feliks Fernandes i dalje deli pozitivno mišljenje o crnogorskom stručnjaku.

Ivanović je ovu sezonu počeo na klupi Crvene zvezde, ali je usled loših rezultata zamenjen grčkim stručnjakom Janisom Sferopulosom.

Ubrzo je pronašao angažman u Baskoniji, koja je odlučila da se rastane sa svojim trenerom.

On je uspeo da dovede ekipu iz Vitorije do plej-ofa Evrolige, ali ne i da obezbedi plasman u završnicu španskog šampionata.

Ipak, uprava Baskonije je zadovoljna njegovim radom.

"Nismo doneli nikakvu odluku ni o čemu. Razmišljamo o svemu, završili smo sezonu ranije nego što smo očekivali i želimo da razgovaramo sa svim protagonistima i svim igračima. Ako moram da budem iskren, moja ocena za Duška Ivanovića je veoma pozitivna", rekao je Fernandes.

Baskonija je u procesu da zadrži nosioce igre od ove sezone i za narednu. Markus Hauard je produžio saradnju, a kako prenose tamošnji mediji pregovara se i o ostanku Čime Monekea i Kodija Milera-Mekintajera.

Iako se spekulisalo da bi na klupi mogao da ga zameni Jaka Lakovič, reči sportskog direktora Feliksa Fernandesa nagoveštavaju Ivanovićev ostanak.

Podeli:

Komentari 3

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Teslin rival na ivici bankrota

Američki proizvođač električnih automobila Fisker je na ivici bankrota. Problemi sa slabom prodajom i bezbednosnim propustima sada su uticali na likvidnost.

Forbes

8:26

4 h

Aktuelno

Ilon Mask odustao

Ilon Mask, suosnivač kompanije OpenAI, odustao je od svoje tužbe za kršenje ugovora protiv ove kompanije.

B92

9:30

3 h

Novo Sport Video Menu