Apple lansirao MagSafe bežični punjač sa baterijom od 99 dolara za iPhone 12

U prošlosti, kompanija je objavljivala futrole za baterije za iPhone, međutim novi paket se vezuje uz pomoć ugrađenih magneta za iPhone 12 telefone. I to će raditi sa sva četiri telefona iz porodice iPhone 12 - iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max.

Izvor: The Verge
Podeli

S obzirom da je ovaj paket samo dodatak koji se pričvrsčuje, osim što daje dodatnu bateriju Vašem uređaju, uz njega ipak nema drugih karakteristika - Iako su futrole za baterije iPhone 11 imale taster za prečicu ka fizičkoj kameri.

Međutim, ukoliko MagSafe radi kao bežični punjač, možda ćete moći i da ga koristite za dopunu AirPod-a ili drugih uređaja koji podržavaju Qi bežično punjenje. Apple kaže da puni do 5V snage, pa to neće biti najbrži način punjenja telefona. Na stranici za podršku, Apple takođe navodi da baterija zahteva iOS 14.7 - ažuriranje softvera koje još uvek nije izašlo.

Budući da Apple-ova web lokacija prikazuje rokove isporuke baterijskog paketa već od 22. jula, čini se da će to ažuriranje uskoro izaći da bi ga podržalo.

Jedna od magnetnih baterija košta 99 dolara, a odmah je možete naručiti sa Apple-ove web stranice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.