Ninja i drugi strimeri kreiraju svoju igru nalik na Fortnite

Grupa strimera koja igra Fortnite odlučila je da zajedničkim snagama razvije svoju verziju battle royale igre kroz Fortnite Creative 2.0.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.05.2023.

11:35

Default images

Dr. Disrespect nije jedini strimer koji smatra da može da napravi hit igru. Petorica strimera, koji zajedno imaju publiku od 140 miliona ljudi, odlučili su da kreirajui "bolji Fortnite".

U pitanju su strimeri: Ninja, TimtheTatman, Nickmercs, SypherPK i CourageJD.

Ali, za razliku od Dr. Disrespecta koji pravi zasebnu igru, ova petorica će kreirati svoj battle royale unutar Fortnitea. Ove godine je lansiran Fortnite Creative 2.0 mod u kojem se mogu praviti zasebne igre, a Ninja i ekipa pokušaće da daju neki svoj zaplet za ono što je u suštini Fortnite.

Igra za sada nosi radni naziv Project V, a strimeri poručuju da neće žuriti sa lansiranjem igre. Takođe ističu da će je razvijati u komunikaciji sa svojom publikom i da će od njih primati povratne informacije kako bi je oblikovali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: