Apartmani za gejmere mogu da se iznajme u Japanu

Sklapanje sistema za gejming ili striming može biti veoma skup proces, međutim za one koji samo žele da iskuse kako izgleda gejming ili striming na premijum sistemima, mogu to da isprobaju u Japanu.

Tehnopolis

Izvor: B92, Ubergizmo

Četvrtak, 24.02.2022.

09:55

Apartmani za gejmere mogu da se iznajme u Japanu

Ljudi su u Japanu počeli da izdaju takozvane apartmane za gejmere. Radi se o apartmanima koji su opremljeni kompletnim sistemima za gejming.

Zakupci će moći da izaberu kombinaciju tastature i miša, dok različiti apartmani imaju i drugačije konfiguracije grafičkih karti. Primera radi, postoji "početni" plan, sa cenom od 39.000 japanskih jena mesečno (oko 340 dolara) i uključuje Nvidia GeForce GTX 1650 GPU. S druge strane, elitni plan sa cenom od 69.000 jena mesečno (oko 600 dolara) uključluje korišćenje GeForce GTX 3070 Ti video karte.

Kompanija Basara, koja stoji iza ovih apartmana, je eSports kompanija, a nudi i planove za ilustratore i kreatore videa, sa računarima dizajniranim za te namene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: