Tehnopolis

Petak, 25.01.2019.

15:00

Novi poboljšani WRC 8 stiže na jesen VIDEO

Kompanija Bigben objavila je sjajne vesti za sve ljubitelje trkačkih igara, koje se odnose na dolazak nove WRC igre u septembru ove godine. Radi se o zvaničnoj World Rally Championship (WRC) igri, koja označava povratak franšize u gejming svet nakon dvogodišnjeg odsustva.

Izvor: B92, Klix

Novi poboljšani WRC 8 stiže na jesen VIDEO
Foto: YouTube Screenshot

Bigben je objavilo trejler i nekoliko fotografija koje nam omogućavaju uvid u gejmplej igre, koja će biti dostupna za PC, Xbox One i Nintendo Switch.

Ona "pokriva" kompletnu sezonu 2019. i uključivaće sve WRC timove, vozače i automobile. Igrači će uživati u vožnji kroz etape u 14 zemalja.

Oni koji od igre traže bogatije iskustvo na raspolaganju će imati WRC 2 i Junior WRC timove i njihove automobile, ali i nekoliko istorijskih reli automobila.

WRC 8 je osmi zvanični naslov u seriji, na čijoj produkciji radi developer Kylotonn, koji je tu franšizu preuzeo 2015. godine, kada se pojavio WRC 5.

Gejmeri mu, međutim, nisu dali visoke ocene. Među problemima su bili slaba podrška za upravljač, nedostatak etapa i modova karijere, frustrirajuća uputstva suvozača i loša fizika automobila. Istina, rešiti problem dinamike vožnje snažnih automobila je zaista težak zadatak, a ni uz pomoć najrealističnijeg kodiranja ne mogu se opravdati loša uputstva suvozača ili "beživotni" upravljač.

Bigben se, međutim, zahvalio svima koji su istakli loše strane igre, a Kylotonn se potrudio sa iskoristi kritike ne bi li poboljšao sve aspekte igre, posebno kontrolu vozila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: