Evo kako da povežete vaš Android sa kontrolerom PS 4

Ovo je kratkak vodič o tome kako možete da koristite PlaiStation 4 kontroler kada igrate Android igre. Igranje video igrica na Android-u je zabavno, ali kontrola dodirom na ekranu ponekad pamti neka bolja vremena kada smo sve vreme koristili tastere.

Tehnopolis

Izvor: B92, Tportal

Petak, 18.01.2019.

18:29

Evo kako da povežete vaš Android sa kontrolerom PS 4
Foto:gettyimages

Srećom, vaš Android uređaj podržava Bluetooth kontrolere, što znači da se možete povezati i na PlaiStation 4.

Da biste uparili DualShock 4 kontroler i vaš Android smartfon, prvo pritisnite dugme PS i Share na DualShock kontroleru i zadržite ih dok svetlo na zadnjoj strani kontrolera ne počne da treperi. To znači da je kontroler trenutno u režimu mirovanja i to je upravo ono što želite, savetuje tportal.

Nakon što ste aktivirali režim za sparivanje, na Androidu potražite novi Bluetooth uređaj. Kontroler ćete naći pod “Wireless Controller”. Izaberite ga i sačekajte da se svetlo vašeg DualShock 4 kontrolera promeni u stabilno plavo, što znači da je povezan.

Nakon toga samo pokrenite igru koju želite. Ako podržava bluetooth kontroler, moći ćete da ga igrate bez problema uz pomoć vašeg DualShock 4.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: