Svetska premijera: The Division 2 / VIDEO

Nije se čekalo na Ubisoftovu prezentaciju, već je The Division 2 svetsku premijeru doživeo na Majkrosoftovom brifingu.

Izvor: play.co.rs
Podeli

The Division 2 će biti smešten u glavnom gradu Sjedinjenih Država, Vašingtonu, sa državom na ivici propasti zbog opasnog virusa. Pored klasičnog trejlera, premijerno nam je prikazan i zanimljivi gejmplej snimak koji nam prikazuje znatno napredniji naslov od prethodnika.

Igra je i dalje smeštena na gradskoj teritoriji, ali za razliku od keca imamo prilike da se napucavamo na otvorenijim prostorima sa više maštovitih pristupa u realizaciji zadatka, piše Play.

Igrače očekuje znatno više opcija za kastomizaciju sa novim oružjem, kao što je recimo samostrel. Kao što možete videti u trejleru ispod, igra grafički izgleda predivno, ali iz iskustva znamo da se dešava da igre izgledaju lošije kada se pojave na tržištu.

Prijave za betu su otvorene, tako da ako želite da što pre zaigrate The Division 2 iskoristite priliku i prijavite se.

Nešto nakon E3 predstavljanja je objavljen i datum izlaska igre - 19. mart 2019. godine

Gejming

Review: Detroit Become Human

'Uđite u svet u kojem moralne dileme i teške odluke mogu pretvoriti android robove u revolucionare koji menjaju svet. Otkrijte šta znači biti čovek iz perspektive autsajdera i videti svet kroz oči mašine!'

Gejming utorak 19.06. 12:21 Komentara: 4

Review: Detroit: Become Human

Usnio sam kvantni san, koji me je ubio u pojam. Jer glavna tema za razmišljanje ovog meseca, za mene je bez sumnje bila “šta nas to čini ljudima?”. Pod uticajem multimedija, interaktivne zabave i napretka tehnologije, svako od nas je bar jednom sebi postavio isto pitanje. I kada sam posle svih ovih godina konačno pomislio da sam se zadovoljio razmišljanjem na tu temu, izleti Detroit: Become Human i ponovo mi rasplamsa staru opsesiju.

Gejming četvrtak 14.06. 11:55 Komentara: 2
strana 1 od 299 idi na stranu