A Way Out postao platinum: Prodato milion primeraka

Nakon nešto više od dve nedelje od kako se pojavila i pozitivnih kritika, isključivo kooperativna avantura, A Way Out, je postala platinum sa preko milion prodatih primeraka na svim platformama.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Iz studija Hazelight nisu krili oduševljenje na Twitteru i prezahvalni su fanovima na jakom odzivu.

Foto: Youtube Screenshot/ PLAY Zine
Foto: Youtube Screenshot/ PLAY Zine

Glavni producent igre, Džozef Fares, ne staje ovde, već uveliko radi na novom projektu, koji je verovatno isto sa fokusom na kooperativnom iskustvu, a nedavno je u razgovoru za IGN izjavio kako bi voleo da napravi igru u kojoj će ljubavne sekvence biti igrive, piše play.co.rs.

Gejming

Prijave protiv Steam, Origin, Nintendo eShop i PlayStation Store

Fin Mirstad, direktor odseka za digitalne usluge u norveškom Savetu za zaštitu potrošča, kaže da su digitalni distributeri video-igara i previše izbegavali da shvate da i oni potpadaju pod zakone i regulacije Evropske unije, te je ova organizacija rešila da podnese prijavu protiv četiri najveća digitalna distributera – Steam, Origin, Nintendo eShop i PlayStation Store.

Gejming nedelja 29.04. 10:55 Komentara: 1

Breath of the Wild najprodavanija Zelda igra u istoriji

U nedavnom izveštaju koji je objavila kompanija Nintendo, objavljeno je da se Breath of the Wild do sada prodao u 8,48 miliona kopija za Switch, kao i dodatnih 1,5 miliona kopija za Wii U, što ovu Zeldu čini najprodavanijom Zeldom u istoriji ove franšize, sa skoro deset miliona prodatih kopija.

Gejming subota 28.04. 18:48 Komentara: 3

Review: Warhammer: Vermintide 2

Živimo u Krajnjim Vremenima. Sve je mrtvo, a šta nije, pokušava da vas ubije. Skaveni su već jednom harali Ubersreikom, istrebivši ovaj srednje veliki grad života. Samo pet heroja je uspelo da se odupre i probije opsadu grada.

Gejming četvrtak 26.04. 17:46 Komentara: 0

Stigao četvrti po redu God of War /VIDEO

Ova igra nikoga neće ostaviti ravnodušnim, ljubitelji nordijske mitologije, spremite se, jer su Sony i Studio Santa Monica izbacili novi deo, četvrti po redu, God of War! Glavni junak Kratos, koji je pustio i bradu, živi kao čovek, otac i van senke bogova!

Gejming četvrtak 26.04. 13:59 Komentara: 8
strana 1 od 23 idi na stranu