A Way Out postao platinum: Prodato milion primeraka

Nakon nešto više od dve nedelje od kako se pojavila i pozitivnih kritika, isključivo kooperativna avantura, A Way Out, je postala platinum sa preko milion prodatih primeraka na svim platformama.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Iz studija Hazelight nisu krili oduševljenje na Twitteru i prezahvalni su fanovima na jakom odzivu.

Foto: Youtube Screenshot/ PLAY Zine
Foto: Youtube Screenshot/ PLAY Zine

Glavni producent igre, Džozef Fares, ne staje ovde, već uveliko radi na novom projektu, koji je verovatno isto sa fokusom na kooperativnom iskustvu, a nedavno je u razgovoru za IGN izjavio kako bi voleo da napravi igru u kojoj će ljubavne sekvence biti igrive, piše play.co.rs.

Gejming

Call of Duty: Black Ops 4 bez singlplejera?

Singlplejer kampanje su oduvek bile sastavni deo svakog Call of Duty iskustva, ali su svake godine postajale sve manje značajne i dobijale su sve manje pažnje u korist multiplejera, a izgleda da će Activision i Treyarch u potpunosti odbaciti kampanju u nadolazećem CoD: Black Ops 4.

Gejming petak 20.04. 18:25 Komentara: 1

Review: Burnout Paradise Remastered

Ono po čemu je ceo Burnout serijal postao i ostao poznat jeste ludačka vožnja bez penala, štaviše što si luđi to je igra bolja. U stvarnom životu ideja što brže vožnje u dobrim kolima kroz grad pun saobraćaja, izbegavanja automobila koji vam dolaze u susret ili uletanja u makaze, je dovoljna da svakom iskusnijem vozaču digne kosu na glavi i podseti nas na ceo arsenal psovki koje znamo.

Gejming utorak 17.04. 11:02 Komentara: 0

Nova BioShock igra je uveliko u razvoju

Prva igra iz Bioshock serijala se pojavila pre nešto više od decenije, 2007. godine, kada je privukla veliku pažnju publike zbog odlične priče bazirane na moralu. Potom smo videli još dva nastavka, BioShock 2 i BioShock Infinite iz 2013.

Gejming nedelja 15.04. 18:15 Komentara: 3
strana 1 od 293 idi na stranu