Mikrotalasna pećnica kao igračka konzola

Tehnologija je dosta napredovala, ali ni u najluđem snu nam nije palo na pamet da će jednoga dana video igre biti igrive na kuhinjskom aparatu, kao što je mikrotalasna. Internet zvezda i izumitelj, Kolin Furze, je napravio dosta ludih izuma za svoj Jutjub kanal, kao na primer Ironman odelo kućne izrade.

Izvor: play.co.rs
Podeli

U najnovijem videu je od mikrotalasne napravio konzolu za igranje video igara. Njegov izum, naziva “Play-O-Wave”, predstavlja potpuno funkcionalnu mikrotalasnu sa ugrađenim monitorom. Ekran je ugradio u vratanca, takođe je dodao i par ulaza za kontroler. Kolin nam je prikazao konzolu u akciji. U rernu je ubacio luk sa puterom od kikirikija i podesio tajmer na dva minuta, a za to vreme je odigrao prostu video igru, imena Bicycle.

Ovo je dosta interesantan način pripreme večere, i san svakog gejmera. I da stvari budu još bolje, na ovakav modifikovani aparat možete priključiti čak i PlayStation konzolu. Ovaj funkcionalni prototip je dokaz da se ekran može ugraditi na gotovo bilo šta.

Ovo je mnogo praktičniji način upotrebe, nego što je korišćenje mikrotalasne za igranje drugih video igara, kao što je prošle godine učinio strimer Rudeism, koji je mikrotalasnu koristio kao kontroler za igranje Overwatcha.

Izvor: Play.co.rs

strana 1 od 35 idi na stranu