Mikrotalasna pećnica kao igračka konzola

Tehnologija je dosta napredovala, ali ni u najluđem snu nam nije palo na pamet da će jednoga dana video igre biti igrive na kuhinjskom aparatu, kao što je mikrotalasna. Internet zvezda i izumitelj, Kolin Furze, je napravio dosta ludih izuma za svoj Jutjub kanal, kao na primer Ironman odelo kućne izrade.

Izvor: play.co.rs
Podeli

U najnovijem videu je od mikrotalasne napravio konzolu za igranje video igara. Njegov izum, naziva “Play-O-Wave”, predstavlja potpuno funkcionalnu mikrotalasnu sa ugrađenim monitorom. Ekran je ugradio u vratanca, takođe je dodao i par ulaza za kontroler. Kolin nam je prikazao konzolu u akciji. U rernu je ubacio luk sa puterom od kikirikija i podesio tajmer na dva minuta, a za to vreme je odigrao prostu video igru, imena Bicycle.

Ovo je dosta interesantan način pripreme večere, i san svakog gejmera. I da stvari budu još bolje, na ovakav modifikovani aparat možete priključiti čak i PlayStation konzolu. Ovaj funkcionalni prototip je dokaz da se ekran može ugraditi na gotovo bilo šta.

Ovo je mnogo praktičniji način upotrebe, nego što je korišćenje mikrotalasne za igranje drugih video igara, kao što je prošle godine učinio strimer Rudeism, koji je mikrotalasnu koristio kao kontroler za igranje Overwatcha.

Izvor: Play.co.rs

Gejming

Razvija se nova Project IGI video igra

Razvijen od strane studija Eidos Interactive, Project IGI: I’m Going In je taktički šuter koji je izašao 2000. godine. Tada se nije nešto proslavio, ali sada dobija drugu šansu, zato što nam norveški sajt Pressfire otkriva da je nova IGI igra u razvoju.

Gejming sreda 31.05. 22:26 Komentara: 4

Ubisoft otkrio glavnog lika novog Assassin’s Creed-a?

Ubisoft planira da ove godine izda novi Assassin’s Creed naslov, ali on još uvek nije najavljen. Takođe nije poznato ni kako će novi nastavak nositi ime, jedni kažu Empire a drugi govore Origins, a na UbiSoftu ostaje da potvrdi neka od ova dva naziva ili stavi neki treći.

Gejming sreda 31.05. 18:54 Komentara: 1

Exo One trejler prikazuje kako igra funkcioniše

Od svih igara u čijem se centru nalazi velika lopta, poput Rock of Ages, Monkey Ball i NightSky, Exo One predstavlja najlepšu do sada. To je nadrealna istraživačka video igra, u kome igrač dobija priliku da istražuje egzoplanete. Upravljate loptom čije je kretanje u potpunosti bazirano na momentu sile, koja je kotrlja po tlu, ali se može izravnati zarad maestralnog leta kroz oblake.

Gejming ponedeljak 29.05. 15:34 Komentara: 1
strana 1 od 35 idi na stranu