Skyrim Special Edition radi katastrofalno prvog dana

Bethesda je nedavno uvela polisu da će review kopije za svoje igre davati svega dan pred izlazak same igre, a čini se da već sada mogu da se vide i neki razlozi za ovu odluku.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Već u prvih nekoliko sati od izlaska “specijalne edicije” Skyrima igrači prijavljuju gomilu problema i bagova.

Pre svega, izgleda da je ovaj reskinovani Skyrim veoma loše optimizovan, pa i igrači sa grafikama poput GTX 1080 prijavljuju da jedva dostižu po 30-tak frejmova.

Mnogi kažu i da igra krešuje često već u samom startu, i da ih stalno izbacuje na desktop. Izgleda da je jedan od ključnih problema u G-sync, koji radi veoma loše pa je savet da ga isključite ukoliko rešite da igrate igru već danas.

Na kraju, ima i mnogo žalbi da su mnogi bagovi i dalje tu od kad je sveta i veka, dakle od kad se pojavio originalni Skyrim 2011. godine, i da još nisu sređeni ni u ovom novom izdanju.

I redakcija magazina Play! Zine će ovog vikenda krenuti da igra Skyrim Special Edition, pa će vam preneti svoje utiske, a nada se da će Bethesda u međuvremenu pod hitno izbaciti neki patch da sve ovo sredi.

Izvor: play.co.rs

Gejming

StarCraft i Overwatch potencijalno dolaze na TV kao serije

Kompanija Activison Blizzard, čiji je deo i sam Blizzard Entertainment, ozbiljno razmišlja da nakon uspeha koji animirana serija Skylanders: Academy ima na mreži Netflix, nastavi sa prebacivanjem svojih franšiza na druge oblike zabave i umetnosti, pre svega u obliku serija i filmova.

Gejming ponedeljak 31.10. 21:15 Komentara: 5

Play!Zine prvi utisci: Tank Spank (VIDEO)

Domaći studio Mad Head Games ne treba posebno predstavljati. Kao jedan od naših najuspešnijih developera, Mad Head su poznati širom sveta po svojim avanturističkim igrama. Nedavno su dobili zeleno svetlo na Steam Greenlight za svoju potpuno drugačiju igru Tank Spank.

Gejming ponedeljak 31.10. 14:50 Komentara: 3

Obsidian pravi Pathfinder RPG?

Verujemo da ste svi upoznati sa čuvenom stonom role-play igrom Dungeons & Dragons, koja je gejmerima između ostalog donela i gomilu legendarnih kompjuterskih rpg igara baziranih na njihovom sistemu, kao što su Baldur’s Gate, Icewind Dale, Planescape Torment i druge.

Gejming petak 28.10. 21:10 Komentara: 0

Budite Betmen "za DŽ"

Ukoliko ste želeli da proverite kako je to biti Brus Vejn, odnosno Betmen, a nemate pri ruci par milijardi dolara za sve one gedžete (i ne želite da rizikujete povrede), Telltale ima rešenje.

Gejming četvrtak 27.10. 17:25 Komentara: 3
strana 1 od 37 idi na stranu