Plati, pa linkuj [podcast]

Dok su se rover i helikopter spuštali na Mars, Zemljani iz "zemlje dole ispod" uveli su taksu na linkove.

Podeli
Foto: Shutterstock/TY Lim
Foto: Shutterstock/TY Lim

Australija je donela novi zakon koji je tamošnji internet na momenat pretvorio u špansku seriju, a na duge staze doveo u pitanje stvari koje smo do sada smatrali osnovnim tkivom interneta. Ovozemaljske probleme srećom zasenio je novi rover koji se na sajlama spustio na Mars, noseći u sebi prvu letelicu ljudskom rukom napravljenu za marsovski "vazdušni" saobraćaj. Bitcoin je trošeći više struje od Argentine u februaru dostigao svoj novi vrhunac.

Poigrali smo se i novom društvenom mrežom koja je za sada dostupna na poziv i samo na iOS-u, a nije teško pogoditi da nam se kod Clubhousea naročito dopao njegov audio momenat. O svemu tome razgovarali smo u 115. epizodi Tehnopolis podcasta, hvala na slušanju!

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan) i Mastodonu, Apple Podcastsu, Google Podcastsu, Deezeru, Pocket Castsu, TuneInu, YouTubeu, ocenite nas u Apple Podcastsu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.