"Ne mogu da verujem da ovo govorim – nedostaje mi Lovren"

Teška povreda Virdžila van Dajka dovela je navijače Liverpula do očajanja.

Izvor: AK

Utorak, 20.10.2020.

09:45

Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Najbolji defanzivac šampiona Engleske je pokidao prednji ukrštenih ligament kolena u gradskom derbiju sa Evertonom pa će morati da pauzira najmanje šest meseci.

Na istoj utakmici lakše se povredio i Džoel Matip, a osim njega menadžer "redsa" Jirgen Klop na poziciji štopera na raspolaganju ima još samo Džoa Gomesa i 18-godišnjeg Sepa van der Berga.

Nakon što je objavljeno da je Van Dajk verovatno završio sezonu, Liverpulovi navijači su na društvenim mrežama počeli da "prizivaju" Dejana Lovrena.

Liverpul je letos odlučio da proda hrvatskog štopera Zenitu za 12.000.000 evra, a on je odmah dobio mesto u startnoj postavi ruskog prvaka kao zamena za našeg Branislava Ivanovića koji se vratio u Premijer ligu (Vest Bromvič Albion).

Lovren je tokom šest sezona na Enfildu bio jedan od najkritikovanijih igrača zbog čestih grešaka na utakmicama.

Međutim, sada "redsi" žale što ga nema u konkurenciji za tim.

"Ne mogu da verujem da ovo govorim, ali nedostaje mi Lovren", jedan je od komentara, a drugi navijač je napisao: "Osećam se odvratno. Nedostaje mi Lovren". Navijači se čak nadaju da bi Liverpul mogao da vrati Lovrena već u zimskom prelaznom roku.

"Nadam se da smo u ugovor o Lovrenovoj prodaji ugradili klauzulu da imamo pravo da ga otkupimo"
, napisao je jedan navijač.

Međutim, to je teško očekivati s obzirom da Hrvat ima 31 godinu, te da će biti važan igrač za Zenit u Ligi šampiona.

Lovren je rođen u Zenici, karijeru je počeo u Interu iz Zaprešića, odakle je prešao u Dinamo iz Zagreba 2006, da bi za "modri" prodali Olimpiku iz Liona 2010. za 8.000.000 evra.

Tri godine kasnije kupio ga je Sautempton za 10.000.000, da bi ga samo godinu dana kasnije uzeo Liverpul za 25.300.000.

Odigrao je za "crvene 185 utakmica, postigao 8 golova uz 5 asistencija te osvojio Premijer ligu i Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: