Zvezda pobedom nad Dancima zaradila skoro osam miliona evra

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom nad Kopenhagenom i plasmanom u plej-of za Ligu šampiona zaradili su blizu osam miliona evra.

Izvor: MT

Sreda, 14.08.2019.

11:12

Zvezda pobedom nad Dancima zaradila skoro osam miliona evra
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ravno 5.000.000 crveno-belima sleduje za slavlje u Danskoj, kao i još 2.920.000 evra zbog osigurane grupne faze Lige Evrope.

To je minumum koji prvak Srbije može da zaradi jer bi prava premija bila eliminacija švajcarskog Jang Bojsa i drugu godinu zaredom ulazak u Ligu šampiona, što bi donelo čist prihod od 15,2 miliona evra od UEFA.

Na sve to postoje bonusi u slučaju još boljih rezultata, marketinška prava i ostali prihodi.

Crvena zvezda prvi meč gostuje Jang Bojsu 21. avgusta, dok je revanš šest dana kasnije na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: