Obamejang: Lakazet i ja smo super tandem, sve za pobedu i pehar

Junak pobede Arsenala na Mestalji, Pjer-Ajmerik Obamejang, oduševljen je plasmanom londonske ekipe u finale Lige Evrope koje se igra 29. maja u Bakuu.

Izvor: Z.K.

Četvrtak, 09.05.2019.

23:15

Obamejang: Lakazet i ja smo super tandem, sve za pobedu i pehar
Photo by Alex Caparros/Getty Images

"Tobdžije" su posle pobede od 3:1 kod kuće, bili bolji i kao gosti u Španiji, slavili su sa 4:2, a Obemajang je imao svoje golgetersko veče, postigao je het-trik.

On je postao prvi igrač Arsenala koji je postigao het-trik na jednoj evro utakmici još od decembra 2016. kada je Lukas Perez to učinio na meču sa Bazelom u Ligi šampiona.

Po završetku susreta na "Mestalji", Obamejang je izrazio zadovoljstvo što će klub iz Londona igrati za pehar.

"Naučili smo lekcije iz prošle sezone, ove godine nismo ih ponavljali. Sada smo u finalu, velika stvar za sve nas", izjavio je Obamejang.

On je rekao da nije bitno sa kim će igrati u finalu, a pohvalio je i kolegu Aleksandera Lakazeta.

"Mnogo smo pričali o našoj saradni na terenu, zadovoljstvo je igrati sa njim u istom timu. Posebno kada pobedite u ovakvim utakmicama. Sad smo u finalu, nije važno ko će biti rival, daćemo sve za pobedu i trofej", obećao je Obamejang.

Lakazet je rekao da je bila važna reakcija posle vodećeg gola Valensije.

"Odlično smo reagovali, znali smo da moramo da postignemo makar jedan gol na ovom meču. Obamejang je bio neverovatan, postigao je het-trik, hvala mu. Igrali smo loše u Premijer ligi i sada ne smemo da propustimo ovu priliku. Želimo da sledeće sezone igramo u Ligi šampiona, hoćemo da donesemo pehar u naše vitrine", zaključio je Lakazet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: