Čudo neviđeno – najbolji potez Ol-stara je odbrana!

Ovogodišnji Ol-star bio je u potpunosti suprotan sa onim što smo godinama, pa i decenijama gledali u susretu najboljih NBA igrača.

Izvor: AK

Ponedeljak, 19.02.2018.

14:00

Čudo neviđeno – najbolji potez Ol-stara je odbrana!
Foto: Screenshot/YouTube/NBA

Da li je razlog bila promena sistema sa Istok protiv Zapana na tim Lebrona Džejmsa protiv tima Stefa Karija, u svakom slučaju posle dosta godina Ol-star utakmica je bila najzanimljiviji događaj vikenda.

Lebronova ekipa je slavila pobedu (148:145), Džejms je bio MVP, ali glavna odlika meča bilo je to što su osim šuterskoj obračuna i brutalnih zakucavanja gledaoci u Stejpls centru i pred TV mogli da gledaju i jake odbrane.

Štaviše, odbrana Lebronovog tima prilikom Karijevog poslednjeg napada na meču je bio najbolji potez večeri! Zasenila je atraktivne poteze Džejmsa, Karija, Rasela Vestbruka i drugih zvezda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: