B92: Maksimović ide u Valensiju!

Zlatni srpski fudbaler sa Novog Zelanda Nemanja Maksimović prelazi u špansku Valensiju, saznaje B92.

Izvor: B92

Subota, 07.01.2017.

21:00

B92: Maksimović ide u Valensiju!
Starsport

Prema našim saznanjima, Maksimović je dogovorio sve uslove sa španskim velikanom, a ostaje samo da se vidi da li na Mestalju prelazi u januaru ili će sačekati leto kada mu istekne ugovor.

U igri za potpis talentovanog srpskog fubalera bili su i Benfika, Monako i Juventus, ali se Maksimović odlučio za Valensiju sa kojom bi trebalo da potpiše petogodišnji ugovor vredan 7 miliona evra.

Maksimović je bio izričita želja sportskog direktora kluba Žesusa Garsije koji želi da oko srpskog igrača gradi ’novu Valensiju’.

Podsetimo, Valensija je poslednjih dana 2016. ostala bez trenera pošto je Čezare Prandeli podneo ostavku i tako postao deveti trener kluba sa Mestalje od 2012. godine.

"Valensija je veliki klub, odmah sam pristao. Imao sam više ponuda iz dobrih evropskih klubova, ali mi se projekat Valesnije i stvaranje nove Valensije svidelo. Mislim da će mi ta liga najviše odgovarati. Ugovor sa Astanom mi ističe za šest meseci i mislim da mi klub neće praviti nikakve probleme oko transfera u Valensiju. Očekujem da za pet, šest dana sve bude gotovo“, rekao je Maksimović za B92.

Maksimović ima 21 godinu i igra na poziciji ofanzivnog veziste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: