Nova vest
Košarka

Nedelja, 22.09.2013.

20:06

Repeša: Ostali smo bez energije

Selektor reprezentacije Hrvatske Jasmin Repeša bio je razočaran posle poraza od Španije u meču za treće mesto na Evropskom prvenstvu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Nemam šta da kažem, Sve se videlo. Definitivno je bitno da su se ljudi vratili košarci, a plasman na Svetsko prvenstvo daje prostora da se radi bolje i popravi sve što nije bilo dobro. Poslednje dve utakmice ostali smo bez energije. Jako sam nezadovoljan današnjom utakmicom, nismo dali sve što imamo, moralo je da bude bolje", rekao je Repeša posle meča sa Španijom.

Selektor Hrvatske potom je analizirao meč.

"Iznenadili smo sami sebe, ako nema trčanja u povratku u odbranu, ne može se zaustaviti Španija. U Celju i ovdje dali su nam preko 50 koševa iz naših gluposti, kad dobiju samopouzdanje onda sve pogađaju, pogađaju sve kad voda ide na njihov mlin i kad im se dopuste laki koševi. Na trenutke nije izgledalo loše, ali nije bilo dobro".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d