Nejmar: Vreme je da idemo dalje, sanjamo o tituli

Nejmar da Silva se vratio na teren posle povrede na Mundijalu.

Izvor: Z.K.

Ponedeljak, 05.12.2022.

22:39

Nejmar: Vreme je da idemo dalje, sanjamo o tituli
Foto: Profimedia/MatthiasKoch

Brazilac je bio strelac gola iz penala u 13. minutu u pobedi Brazila nad Južnom Korejom od 4:1 (4:0).

Tako su se "kanarinjosi" plasirali u četvrtfinale i igraju sa Hrvatskom.

"Bio sam veoma uplašen kada sam se povredio. Išlo mi je, imao sam dobru sezonu. Doživetu povredu kao što sam ja, nije bilo lako. Plakao sam celu noć, moja porodica to zna, ali sve se nekako sredilo. Vredelo je ostati do 11 sati utjutro sa fizioterapeutom na tretmanu, i narednih dana sve do pet ili šest ujutro. Nadam se da će se sve te patnje isplatiti i da će se nešto prelepo dogoditi na kraju", kaže Nejmar.

On je svestan da ovaj tim Brazila može mnogo. Kaže da je cilj ekipe jasan.

"Vreme je da se ide dalje. Sanjamo o tituli, to je očigledno, ali treba ići korak po korak. Ovo je bila četvrta utakmica, ostale su još tri. Do te titule", nasmejao se Nejmar.

Njemu je uspelo da ostvari nešto što su samo još Pele i Ronaldo uspeli - da postigne makar gol na tri Svetska prvenstva.

"Teško je pričati o tome kroz šta Pele prolazi, ali želim mu sve najbolje, da brzo ozdravi i da mu bude lakše zbog naše pobede i onog transparenta na kraju koji smo posvetili njemu. Za mene je to što sam uradio velika stvar, ponosan sam na to. Uspeo sam nešto što sam mogao samo da sanjam. Veoma sam srećan", zaključio je napadač Brazila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: