Nova vest
Promo

5.4.2024.

11:10

“Operacija Monte Karlo“ – MaxBet vas vodi u najluksuzniji svet poker avanture

Zaplovite u svet uzbudljive poker avanture sa kompanijom MaxBet!

Izvor: Promo

MaxBet

Predstavljamo vam "Operaciju Monte Karlo" - seriju turnira koja će se održati od 5. do 14. aprila 2024. godine, u okviru kog će učesnici imati priliku da osvoje putovanje na prestižni turnir “PokerStars EPT Monte Carlo” u jednom od najluksuznijih gradova na svetu, a čiji očekivani nagradni fond iznosi neverovatnih 2.000.000 EUR.

U sklopu ovog turnira, biće organizovan i nastavak "Operacije Amsterdam" koja je prekinuta usled tehničkih problema.

Pravila su jednostavna – pridružite se uzbudljivoj MaxBet Poker ligi sa garantovanim nagradnim fondom od 4.000.000 RSD i izborite svoje mesto među najboljima. Igrači će biti rangirani prema broju osvojenih bodova, dok u slučaju da dva ili više igrača osvoje isti broj bodova, bolje će biti rangiran igrač koji je ukupno osvojio veći iznos na turnirima.

Tokom "Operacije Monte Karlo", osim prestižnog putovanja, učesnici imaju šansu da osvoje i druge vredne nagrade. Igrači rangirani od 4. do 10. mesta osvajaju sjajne novčane nagrade, dok igrači rangirani od 11. do 15. mesta dobijaju ulaznice za Main Event koji će se održati 21. aprila 2024. godine, a na kom će garantovani nagradni fond iznositi 500.000 RSD.

Sve osvojene nagrade biće isplaćene na online račune pobednika, dok putni paket za Monte Karlo neće biti moguće zameniti za novac. Putovanje je zakazano za 23. april, sa povratkom 4 dana kasnije, 27. aprila.

Ne propustite priliku za nezaboravnu poker avanturu sa MaxBetom – pridružite se "Operaciji Monte Karlo" i budite deo najboljih!

Za sva dodatna pitanja i informacije, posetite poker platformu na maxbet.rs.

Podeli:

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu