Nova vest
Odbojka

Ponedeljak, 08.10.2018.

15:25

Terzić: Možemo da budemo zadovoljni

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da ga raduje dobra igra njegove ekipe u utakmici protiv Nemačke.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Terzić: Možemo da budemo zadovoljni
Foto: OSS / FIVB

Terzić je podsetio da pravi izazovi na Svetskom prvenstvu tek predstoje.

"Pobeda nije dolazila u pitanje. Naravno, ima stvari koje još možemo da unapredimo i da igramo bolje. Bila je to jedna dobra utakmica i generalno možemo da budemo zadovoljni... Imali smo malo ovakvih utakmica na prvenstvu i trebaju nam takve utakmice. Ovaj meč će nam puno značiti, pogotovo pred dve najteže utakmice u grupi koje nam slede", rekao je Terzić.

Odbojkašice Srbije pobedile su danas Nemačku sa 3-0 u drugom meču druge faze Svetskog prvenstva u Japanu i tako zadržale maksimalan učinak.

"Nemačka je ekipa koja nas uvek tera na maksimum. One ne posustaju, igraju punom snagu, čekaju grešku i pad u igri da preokrenu rezultat kao protiv Brazila. Prva dva seta smo bili maksimalno koncentrisani... A završnice drugog i trećeg seta smo odigrali na zaista visokom nivou i stvano možemo biti zadovoljni time", rekao je Terzić.

Srbija će se dva dana igrati protiv Japana od 12.20 minuta po srednjeevropskom vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve