Nova vest
Odbojka 5

24.4.2024.

11:32

Trener Zvezde: "Mi smo u prednosti, naš je domaći teren"

Šampion Srbije u odbojci biće poznat u petak, kada će odbojkaši Crvene zvezde i Partizana igrati poslednji odlučujući meč.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Zvezda je vodila 2-0, ali se Partizan vratio i izjednačio u seriji na 2-2, pošto je u četvrtom meču takođe posle preokreta slavio 3:2, po setovima 25:23, 27:25, 22:25, 22:25 i 15:13.

"Videli ste i sami. Uspeli smo da se vratimo posle 2:0 za Partizan. Nemam šta da zamerim mojim momcima. Borili smo se onoliko koliko smo mogli. Uspeli smo posle poraza u trećoj utakmici i posle 0:2, mentalno da se konsolidujemo. Čestitao bih mojim momcima i ekipi Partizana na pobedi", rekao je posle meča Ivica Jevtić, trener odbojkaša Crvene zvezde.

Iz tog razloga odluka o šampionu će pasti na Banjici u petak od 19 sati, kada će biti poznato da li će Partizan da obrani tron ili će Zvezda posle osam godina uzeti titulu.

"Što se tiče pete utakmice - majstorice, očekujte ništa manje uzbudljivu utakmicu. Nadam se da ćemo uspeti da se oporavimo i fizički i mentalno i da ćemo u dobrom raspoloženju dočekati ekipu Partizana. Mi smo u prednosti, naš je domaći teren", naglasio je Jevtić.

Podeli:

Komentari 5

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu