Nova vest
Odbojka 1

24.4.2024.

9:02

"Moram da čestitam Zvezdi, u derbiju nema prednosti"

Trener odbojkaša Partizana Bojan Janić čestitao je i svom i timu Crvene zvezde na velikoj borbi u četvrtom meču finala plej-ofa Superlige.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Crno-beli su posle preokreta slavili protiv večitog rivala sa 3:2 i tako izborili majstoricu, koja će odlučiti šampiona Srbije.

"Imali smo fantastičnog Miliju Mrdaka. Ne znam koliko je imao poena sad ovako iz glave - ali verovatno previše. Ostali momci su bili gore-dole", rekao je posle pobede Janić.

"Oni imaju konstantnog Duleta Nikolića koji je nerešiva enigma za nas. Naravno, igraju svi momci, svako ima neki kvalitet. Nestvaran rolerkoster, prvi set, pa drugi - ludački. Na kraju se završava sa ovim petim - gde mi vodimo 13:7, a dolazimo do 13:12. Na kraju smo pobedili i mislim da je najrealnije da se ode u petu utakmicu, posle svega prikazanog", rekao je Janić posle meča.

Janić je imao reči hvala i za rivala.

"Zvezdi moram da čestitam najiskrenije na svemu što radi. Ekipa koja je vođena jako od strane mog kolege Jevtića, koji je pravi vojnik. Ne padaju nikad, a ako padnu brzo se vrate. Svaka im čast... Mislim da smo zaslužili petu, pa jedva čekamo svi da krene. I mi i oni. Pa da vidimo... Ja duboko verujem u moje momke", rekao je trener Partizana.

Osvrnuo se i na peti meč, koji će se u petak igrati na Banjici.

"Nema prednosti. Videli ste i u utorak veče. Trebalo je mi da izgubimo i prvi set, pa drugi, onda peti na kraju kad su nas stigli. Bila je strašna frka ko će šta da prođe. Ali, isčupali smo se. Nema psihološke prednosti, samo će odučiti veća želja", zaključio je Janić.

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu