Nova vest
Košarka

Utorak, 23.05.2023.

07:22

Jokić poslao Džejmsa u penziju?!

Lebron Džejms ozbiljno razmišlja o povlačnju iz košarke, prenose mediji u Sjedinjenim Američkim Državama.

Izvor: B92

Autor:B92

Jokić poslao Džejmsa u penziju?!
Tanjug/ AP Photo/Ashley Landis

Novinar Kris Hejns, koji piše za "Bličer riport" i radi kao reporter za televiziju TNT, prvi je objavio vest da Džejms nije siguran za sezonu 2023/24, iako ima ugovor.

Hejns u svom tekstu navodi kako Lebron mora da razmisli o mnogim stvarima pred narednu takmičarsku godinu, da je mnogo toga u igri i da je pitanje da li će se vratiti na parket.

Džejms je i na konferenciji za medije izjavio da mora da razmisli o nekim stvarima, ubrzo se javio i dobro obavešteni novinar ESPN-a, Dejm Mekmenamin, koji je na Tviteru napisao kako je išao razgovor sa Lebronom.

Novinar: "Kada si rekao da moraš da razmisliš o nekim stvarima, koji zaključak bismo trebalo da izvučemo iz toga?".

Lebron: "Da li želim da nastavim da igram".

Novinar: "Sledeće sezone?".

Lebron: "Da".

Novinar: "Povukao bi se?".

Lebron: "Moram da mislim o tome".

Lebron Džejms jedan je od najboljih, a po mnogima i najbolji košarkaš u istoriji, četvorostruki šampion NBA lige, vlasnik brojnih rekorda, među kojima je i onaj "najbolji poenter u istoriji".

Teško je zamisliti da će otići u penziju, a ima još dve godinu ugovora, od čega je druga "player option", odnosno može da izađe iz ugovora ukoliko bude želeo. Za sledeće sezonu ima zagarantovanu sumu.

Videćemo šta će odlučiti, ali penzija je u razmatranju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu