Nova vest
Košarka

Subota, 13.05.2023.

08:51

Lebron poslao upozorenje saigračima: Denver će nas pobediti

Lebron Džejms, košarkaš Los Anđeles Lejkersa, sa oprezom očekuje mečeve finala Zapadne konferencije protiv Denver Nagetsa.

Izvor:

Autor:

Lebron poslao upozorenje saigračima: Denver će nas pobediti
Foto: Profimedia

Njegov tim je u polufinalu savladao aktuelnog šampiona Golden Stejt Voriorse, ali je veteran svestan da je pred njima još teži zadatak.

Džejms je posle slavlja u šestoj utakmici (122:101) izjavio da poštuje tim iz Kolorada, kao i da zna da je taj tim sposoban da ih pobedi.

"Biće odlična serija. Dva tima sa dobrim trenerima. Oni su završili kao broj jedan na Zapadu, tako da ih mnogo poštujemo. Ozbiljno shvatamo ono što su učinili i šta mogu da urade protiv nas i ako nismo fokusirani, pobediće nas. Koncentrisani smo na naše zadatke, znamo šta imaju i bićemo spremni", rekao je Džejms koji je govorio i o Voriorsima:

"Veliko poštovanje za Golden Stejt. Stef, Drejmond i Klej, s njima sam se najviše borio tokom svih ovih godina, puno poštovanje za njih. Odigrali smo jednu od najefikasnijih utakmica u seriji, sve je počelo od odbrane, a kada je tako, onda možemo da budemo ekstremno dobri."

Taj susret će biti repriza finala Zapadne konferencije iz 2020. godine kada su Lejkersi slavili u popularnom "mehuru", a lideri tima su i dalje verterani Džejms i Entoni Dejvis.

Prvi meč novog duela dva stara rivala je na programu u noći između utorka i srede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu