NBA 94

Subota, 13.05.2023.

08:51

Lebron poslao upozorenje saigračima: Denver će nas pobediti

Lebron Džejms, košarkaš Los Anđeles Lejkersa, sa oprezom očekuje mečeve finala Zapadne konferencije protiv Denver Nagetsa.

Lebron poslao upozorenje saigraèima: Denver æe nas pobediti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

s

pre 1 godinu

@Malo statistike

Ta titula 2020 je im je bila servirana zbog Kobija.
Nazalost NBA playoff sampion neretko bude poguran od strane sudija.
E sad, kako su i Boston i Lejkersi bili puno puta sampioni, ove godine ce se gurati timovi kojima to nikada nije poslo za rukom, plus mediji pokusavaju da "prodaju" senzaciju Embid MVP protiv Jokic MVP.
Tako da ja mislim da ce veceras Fila da dobije Boston, i proci Majami bez problema, dok ce Nagetsi dobiti Lejkerse, a sudije ce gurati i Nagetse i Filu ako bude bilo potrebno.

Naravno Nagetsima guranje ne treba, imaju najstrasniji tim u ligi kada je Jokic u igri. Problem je sto i protivnici to znaju i ne bi me iznenadio neki prljav potez Lejkersa da stave Jokaru na klupu bar 1 mec u seriji.

Ako Jokic prezivi do finala, e onda ce biti interesantno. Nagetsi su jaci od Filadelfije, ali mediji ce pumpati duel Jokic-Embid i mislim da ce zbog sudija, serija da ide u 7 meceva. Ali videcemo.
Mislim da su kvote nerealne, 3.5 na Denver, 2 na Boston, ako to bude bilo finale, mislim da je Denver jaci i opet dobija. Bar su kvote Denver-Lejkers fer, 1.8 i 2.1.

koca

pre 1 godinu

Onoga trenutka kad se povredio Kris Pol, postalo je jasno da Denver ide u veliko finale.
Sa druge strane ko god da pobedi večeras takođe.
Finala konferencija će biti završena u 5 i 6 utakmica Na istoku jedna više nego na zapadu zbog umora od iscrpljujuće serije Bostona i Filadelfije.

ford

pre 1 godinu

Biće brutalna serija koja će po meni najviše zavisiti od Dejvisa,igrača kojeg da nisu sputavale povrede bio bi,a i jeste jedan od najboljih igrača koje sam gledao!!
Ne zaboravite,Lejkersi su,tj. njihovi igrači više puta bili šampioni!!.
Još jednom,brutalna..!!

Joe

pre 1 godinu

Nisam strucak, ne ostavljam komentare, ali ispod radara prolazi cinjenica da je Tomas Brajant (sada rezervni centar Jokicu) dosta zadavao muka Denveru u poslednje dve utakmice u regularnom delu, dosao direktno iz Lejkersa, Dejvis sada nema bekap, Brajant bio mogao da se pokaze ispod kosa i da apsorbuje deo faulova koji ce forsirati Dzejms i Dejvis

Мало статистике

pre 1 godinu

Колико има основа ова Лебронова порука у корист Денвер Нагетса тешко је оценити. Мало сам тражио по интернету неке битне податке и резимирао их у овом тексту.
Наиме, на сајту:
https://www.landofbasketball.com/

може се наћи статистика мечева, HEAD TO HEAD, H2H, за сезону 2022/23 између Денвера и Лејкерса. У регуларном делу играли су међусобмо 4 меча и скор је 2:2 - нерешен. Не могу закључити колико је ко имао победа као домаћин или као гост?
Иначе у укупном броју мечева којих има 189, за претходне сезоне, убедљиви су Лејкерси који су победили 113 пута и изгубили 76 што и не чуди имајући у виду чињеницу да су били највише чак 17 пута прваци НБА исто колико и Бостон Селтикси. Денверу то никада није успело и ове сезоне су први пут прваци Западне конференције регуларног дела. Задњу титулу су Лејкерси освојили 2020. г.. Дакле укупна статистика је на страни Лејкерса, док су резултати овогодишњег регуларог дела сезоне 22/23 благо на страни Денвера који је убедљиви победник регуларног дела Западне конференције са 2 победе више од другопласираних Мемфис Гризлија, ДН 53:29 контра МГ 51:31.
2020. г. Лејкерси су у финалу ПО ЗК победили Денвер са 4:1 и освојили 17. задње им првенство НБА лиге. Од тада су се многе ствари промениле набоље за Денвер. Пре свега довођењем квалитетних појачања а с којима Нагетси итекако могу парирати не семао Језерашима него и осталим водећим екипама НБА: Филаделфији 76ерс, Бостон Селтиксу.
Све у свему више тога иде у прилог Денверу него Лејкерсима.

NNN

pre 1 godinu

Ako budete i protiv Denvera imali više bacanja kao sinoć protiv GSW (42:14), a generalno i cele sezone Lejkersi imaju ubeeedljivo najveći "suficit" u bacanjima u odnosu na protivnike, onda teško...
A ako se još setimo finala Zapada 2020. kada je u 1. utakmici posle egal prvog poluvremena Jokiću u 3. četvrtini svirano 3 lične u napadu za samo par minuta (sve tri daleko od lopte posle Hauardovih flopova) - nema zime za Lejkerse kao i 2002. protiv Sakramenta.
U suprotinom može da odluči košarkaški kvalitet.

BRALE

pre 1 godinu

Kako Lejkersi slozise ekipu na kraju i stigose minimum do finala konferencije. Jedva su se sastavili u regularnom delu. Opasna pretnja za Denver definitivno, mnogo lakse bi islo sa GS.

IS

pre 1 godinu

@Aleks nije da se radujem, naprotiv, ali realno Davis bi se povredio na drugoj preponi :)

Dok bi Jokic verovatno poneo svih deset prepona i usao u cilj sa njima

Obrad

pre 1 godinu

Čekaj Vince, kako to misliš prozivaćeš nekog od dva tabora? Fanova ekipa koje su ušle u finale konferencije? Valjda oni trebaju tebe da isprozivaju s obzirom da si na početku sezone pričao da ćemo svi videti kada se Kavaj vrati (ništa od toga) pa si onda prešao na Durantulu (taj je tek neslavno završio sa supertimom i dokazao kakva je prevara u pitanju).

DDF

pre 1 godinu

Daleko veci problem za Denver je masinerija koja radi za Lejkerse van terena,svi odlicno znamo sta Lejkersi znace za NBA LIGU i USA uopste...dajem prednost Lejkersima 4:2

Stole

pre 1 godinu

I to je to, kraj za najljigavijeg i najidvratnijeg igraca u NBA, smrada koji s ledja udara protivnike, belog Vestbruka.
(., 13. maj 2023 12:46)

Samo ako si clan porodice Morris, mogu da razumem ovakvu mrznju, mada i tako bi morao da priznas da "beli Vestbruk" nije sam zametnuo kavgu. Sve ostalo ukazuje na veoma ozbiljne psihicke probleme. Svakome moze neko da se dopada ili ne dopada, ali cista, nefiltrirana mrznja je znak neceg ozbiljno pogresnog u tvojoj glavi.

Ovo je najgori start na Marakani, godinama unazad

pre 1 godinu

Uplatio sam 10000 eura na Lakerse. Imaju suce, Vatikan, ciu, vanzemaljca LeBrona...
Nikad laksi novci. Dobio sam info, da će suci raditi masakr Jokicu...

vince carter

pre 1 godinu

@JeRemija Elementarno nepoznavanje tvog najveceg rivala,Dzordanu nije svaki drugi kos bio ulaz vec skok sutevi,mid range i fadeaway sutevi,mnogo tezi sutevi nego otvorene trojke. Inace za tvoju informaciju i ovog balvana @Alena Jordan ima isti procenat za tri poena kao Lebron u playoffu 33,2% a bolji od Kobija 33,1%. Dzordan je u playoffu kada su osvojili prva tri prstena sutirao 38% za tri poena i tada je najvise mario za taj sut. @Pedja Kazes da Denveru leze Lejkersi a ovi ih zadrali u Los Andjelesu oba puta ove sezone i to jednom bez Davisa i sa onim timom dok je jos Westbruk igrao. Ovo sad je totalno druga ekipa i mnogo sira.

Ovo je najgori start na Marakani, godinama unazad

pre 1 godinu

Uplatio sam 10000 eura na Lakerse. Imaju suce, Vatikan, ciu, vanzemaljca LeBrona...
Nikad laksi novci. Dobio sam info, da će suci raditi masakr Jokicu...

.

pre 1 godinu

@Nenad
Da igra protiv Filadelfije, Lebron bi rekao da moraju da se paze Embida, majmune, jel bi onda ti priznao da je zbog toga Embid najbolji?

.

pre 1 godinu

@Che
Sta nema smisla?
Liga je jedno, plej of je drugo.
Ko kaze da u finalu treba da igraju prvi i drugi? Ako nisu u stanju da pobede 10, znaci da su nezasluzeno prvi. Ajde zdravo.

Aleks

pre 1 godinu

Nema sanse Jokic protiv Davisa.
(Jovan, 13. maj 2023 13:42)

Ne znam zašto ljudi misle da ima šanse. I ja isto mislim da nema šanse. Ali na 100m s preponama.

holly

pre 1 godinu

Mnogi komentarisu da ce Lejkersi lagano proci zato sto imaju jaku ekipu. Medjutim na ishod mnogo utice i hemija ekipe. Vidjelo se u vise navrata da se Lebron i AD ne slazu. Nadam se da ce tu Denver napraviti prednost

Slobodan

pre 1 godinu

., nije tebi lako! Koliko smrada iz tvog komentara. Mogu samo zamisliti koja je to septička jama u tvojoj lobanji. Nije loše da posetiš nekog poznatog docu.

Che

pre 1 godinu

I onda se pitaju zašto svake godine pada gledanost NBA lige. Deseta ekipa u konferenciji igra finale te iste konferencije. Ladno su tempirali formu za PO i sad će da odu možda čak i do kraja. NBA liga pod hitno mora da promeni format takmičenja jer ovo nema smisla.

Nenad

pre 1 godinu

Lebron je legenda stari igrač sa vrlikom iskustva ako on ne kaže da moramo se plašiti od Denvera nego kaže samo Jokić to znači po meni Jokić je srce motora Denvera i on je zapravo Pretnja i najbolji košarkaš u NBA a ne ovaj Emblid

Libero Boškan

pre 1 godinu

Sada kod Lejkersa nema onog prljavog Hauarda, čiji je jedini zadatak u plej-of seriji pre par godina bio da mlati Jokića i nervira ga. Sudije su naravo to tolerisale.
Mislim da će to u stvari biti ključ svega: ako će taktika i jednog kluba biti nadigravanje bez takvih igrača, mislim da Lejkersi ni sa sve sudijama neće dobiti protiv Denvera. Čisto zbog suvog kvaliteta glavnog igrača i timske uigranosti Denvera

Иван

pre 1 godinu

Слика о Лејкерсима је умногоме плод маште. С једне стране имамо Нагетсе, који су у истом саставу од почетка године (Џексон и Брајант нису део ротације), знаш на чему си с њима, знаш да Јокића нико не може да заустави, па ни Ентони Дејвис. Имају предност у виду домаћег терена, надморске висине. Лејкерси су, напротив, мењали доста играча од почетка године, о њиховим квалитетима још увек не знамо довољно.

Кажу, играју одлично одбрану, али против кога? Минесоту су једва победили у плеј-ин мечу, пре се може рећи да су Вулфси ту изгубили добијено. Мемфис је безглава екипа, чији је форте био јурњава, али без много чега још. Голден Стејт јесте био озбиљнија препрека, али је дефинитивно доста слабији нападачки него прошле године. Иду им године. Денвер је релативно лако победио Вориорсе у свим мечевима регуларне сезоне. Кари и друштво су још у свлачионици побеђивали многе ривале, а против Леброна нема те ауре, и можда је то заправо њихов стварни квалитет. Ми нисмо видели ни овогодишњи ни прошлогодишњи Голден Стејт у плеј-офу против Јокића са Марејем, Клиперса са Каваијем и Џорџом... Најтежи испит им је био Бостон у финалу, а види се и сада колико су ведете Селтикса непоуздане.

Дакле, остаје питања свих питања: може ли тим из Лос Анђелеса да пребаци 120 поена на мечу, односно може ли да спречи Денвер да дође до те квоте? Мислим да је свима јасно да је одговор на прво питање: "Не." Нема код Лејкерса материјала за тако нешто. А могу ли да зауставе игру Денвера? Ја у то сумњам.

vatrogasac

pre 1 godinu

Pa pomalo bi bila sramota da Denver ne pobedi u ovoj seriji, ipak su oni bili prvi na Zapadu dok su se Lejkersi tek posle kvalifikacija plasirali u plej-of.

Berisa

pre 1 godinu

Denver će ako bude bolje igrao pobjediti u seriji , imaju prednost domaćeg terena , jak i uigran tim. Lakersi imaju 38 godisnjeg Lebrona i sjajnog Davisa , ostatak ekipe sigurno lošiji od Denverovog. Naravno ako se dogodi da Denver podbaci ( Murray i MPJ su posebno bitni ) onda će to biti zato jer je "netko" odlučio da LAL i Boston moraju igrati finale a ne zato što su Lakersi bili bolji . Dakle nema straha , ili je Jokara u finalu i juri prema prvom prstenu ili nisu imali šanse protiv mašinerije koja ih je pokrala . Win-win situacija za neke fanove na forumu, barem im prsti neće mirovati, a mi ostali ćemo uživati u košarci i nek pobjedi bolji ( u seriji na 4 dobivene vrlo rijetko će izgubiti bolji tim , iznimka je Sacramento davne 2002 bez obzira što nas neki stalno podsjećaju kao da je bilo jučer ) ..po defoltu vaše zvijezde uvijek netko "krade" , ne vidim razlog zašto bi sada bilo drugačije :) .

Nnbbaa

pre 1 godinu

Bice gusto, mnogo je vazno ako Denver uspe da dobije dva meca kod kuce.

Inace, ne podnosim Filu organski jer su svi mediji nakon Nove godine krenuli u veliku kampanju protiv Jokare, zarad Embida.

Zato navijam za Boston svim srcem.

.

pre 1 godinu

Denver nikako ne moze biti tezi rival od aktuelnog sampiona NBA.
Lejkersi su veliki favoriti, Dejvis i Lebron su tu da osvoje titulu. Jokic protiv odbrane Lejkersa nema sta ds trazi, Marej i Porter takodje.

JeRemija

pre 1 godinu

@vince carter

Naravno da je MJ imao 50 posto za Čikago, kada mu je svaki drugi koš bio na ulaz i nije uopšte šutirao trojke pa nije kvario procenat šuta...

pedja

pre 1 godinu

Ma ajde. Zapamtite moje reci, Lejkersi uzimaju jednu u LA - drugu. I to je to. Sa sve sudijama i hajpom, nema sanse vise od jedne da uzmu. Denveru leze Lejkersi, lako igraju sa njima.

roronja

pre 1 godinu

Denver mora da igra maksimalno koncentrisano bez ikakvih opuštanja i neće biti nikakvih problema,bolja su ekipa samo ostaje da to i dokažu,kad su mogli da uzmu mnogu jaču ekipu Finiksa,mogu i Lakerse da pregaze,bila bi šteta da sad padnu.

vince carter

pre 1 godinu

@Bos pa normalno da nisam bitan,kao sto nije bitan bilo kod od nas na obicnom forumu,al to me nece spreciti da prozivam porazene. Postaraj se da ne budes u tom taboru :))

Aleksandar

pre 1 godinu

Ako Dejvis ne uštopuje Nikolicu, a to je znao da radi, Lejkersi su reš pečeni.
(lale gator, 13. maj 2023 10:17)

Ja koliko se sećam Jokića su čuvali Megi i Hauard, tukli ga konstantno, pa je opet serija bila prilično izjednačen, da ne bi koša Dejvisa greškom Plamlija pitanje kako bi se to završilo. U međuvremenu je Jokić postao mnogo bolji, a Denver kvalitetniji tim.

U pravu si, ako Jokića nema ko da čuva, a Dejvis ne može da se fizički meri sa Jokićem, Lejkersi mogu biti tu u problemu. Ajton, koliko god ga neki kritikovali, ipak je dao sve od sebe da Jokić ne napravi još više štete nego što im je već napravio

Boki

pre 1 godinu

Ok. Znaci bice namestaljka i Lejkersi pobedjuju. Projektovano finale Lejkersi-Boston. NBA trlja ruke. Milijarde se slivaju. Jokara jase konje u Somboru.

Lukavi

pre 1 godinu

Ne znam otkud ljudima to uver.enje da ce Denver sigurno da pobedi itd. Lejkersi imaju dobar tim ja bih rekao izjednacen sa denverom, Lebron je gladan jos uvek, ja ga ne gotivim ali treba biti svestan da on u ovim situacijama ima iskustva i redovno igra dobro. Drugo svi zele da vide Lejkerse u finalu, prosto profitabilnije je, i trece sudije... Lebron i Davis imaju protekciju, bice tu provokacija itd.. I na kraju Davis je uvek bio problematican za Jokica, videcemo kako se to sada izgledati. Naravno ja se nadam da ce Jokic ici u finale, sanse su 50-50.

Milos

pre 1 godinu

Meloun da ubaci Brajanta u igru par minuta, da zaigra malo nezniju odbranu na Dejvisu i ovaj ce odmah biti povredjen. Serija resena... :-)

Banjaluka

pre 1 godinu

Od ol stara najvise pobjeda u ligi i najbolji skor imaju Lejkersi. Znaci do ol stara jedan tim sa Vestbrukom i ona sprdnja, a poslije najbolji tim u ligi. Kakav potez uprave.

DraganBorca

pre 1 godinu

Sa jedne strane prednost domaceg terena, svi u punoj snazi osim Dzefa Grina, uigrani, super motivisani, Jokic u top formi na vrhuncu, Marej se malo smirio sa divljanjima, mnogo bolje sutiraju nego Lejkersi, LeBron 38 godina ipak slabiji igrac nego pre par godina.

A opet sa druge strane totalno druga prica nego Finiks i Minesota. Lejkersi su mnogo dublji, LeBron ima cak 3 pleja da mu pomazu, Dejvis je puno bolji od Ajtona i Gobera, premazani svim bojama, flopuju im cak i mladji igraci poput Rivsa koji je jako dobar mlad igrac. Malone mora menjati rotaciju jer nije isto braniti izolacije Duranta, Bukera, Edvardsa i Lejkersov protok lopte sa LeBronom i gomilom plejeva kao ispomoc.

Malone mora ubaciti u vatru jos nekog mladjeg brzeg igrača poput Pejtona, Zekea, Vlatka jer ova do sada rotacija i taktika nece biti podesna za Lejkerse. Znaci ubeđen sam da najvise zavisi od Malonea ko ce u finale. Ako bude fleksibilan i brzo se bude prilagođavao Denver ima velike sanse. Ali ako se bude rigidno drzao presporog Grina i ne bude koristio jos igraca biće mnogo teze. Pogotovo ce biti katastrofa ako bude drzao Portera i Grina uz Jokica na parketu jer to će Lejkersi exploatisati.

Jokicu trebaju Zeke i Pejton protiv Lejkersa, 2 mlada energicna brza igraca koja mogu skoro sve braniti. Lejkersi igraju puno pametnije i namazanije nego Finiks, sad ce da vidimo da li je Malone prerastao biti samo prosecan trener.

Idemooo

pre 1 godinu

Na SP, nadam se:

C Jokić, Milutinov, Smailagić
F Pokuševski, Bjelica
F Davidovac, Jović (Majami)
G Bogdanović, Marinković
G Micić, Avramović, Jaramaz

Tim nije najboljih 12, već 12 koji najbolje funkcionišu zajedno.
Nadam se da se neće pozivati igrači koji sa svojim ponašanjem to ne zaslužuju.

Messi The Goat

pre 1 godinu

Ovo me podseca na nivo arogancije Piksija i Mitra pred svetsko "Znas koliko me zanima kako ce da igra Brazil. Treba samo sebe da gledamo i bicemo ok" Svi znamo kako se to kasnije zavrsilo 🤣🤡

Aleks

pre 1 godinu

Denver nikada nije prosao Lejkerse u plej ofu, pa ce tako biti na zalost i ovaj put. Molio sam se da pobedi GS nocas, ali kada sam video jutros rezultat, znao sam da je to kraj ove godine za Denver. Jos je i tu James, vervaotno mu je ovo sezona ili dve do kraja karijere, realno, navlacice se za Lejkerse opasno.
Ostaje jos nekoliko sezona nade, da budu samo kompletni, zdravi svi, i da James ode u penziju ili da ne nalete na Lejkerse, i mogu do prstena.

Dylan Dog

pre 1 godinu

Nadam se da ce Denver proci dalje mada Lakersi su tvrd orah. Neverovatno kakav tim su sastavili od onog tima koji cak nije bio u play in. Mislim da su Lakersi nesto jaci od mehura ALI nemaju jake centre kao u mehuru a i Denver je bolji nego u mehuru.

Гиле

pre 1 godinu

Доста коментатора је мислио и да ће испасти од Санса. Сад се пише Санси имали 2 повређена играча и сл. Букер је преузео да више шутира и добро је то одрадио. Ејтон је је фалио у последњем мечу. Али је Денвер показао да је заслужено био први. И кад није ишло Марсеја и Портера, Јокић би преузео и то добро одрадио, КЦП је у пар мечева одлично одиграо. Денвер може још за нијансу боље. Лејкерси јесу јаки али ко што неки написане пре је 60%/40% за Денвер да прође. Ако Мареј полуди на 2-3 меча пролази Денвер. Остало ће стабилнији играчи да одраде.

nebrinižikoti

pre 1 godinu

Želim samo FerPlay i sa tim najveći dobitak imaju gledaoci. Trebalo bi pružiti gledaocima spektakl od njih žive. Ali ...
(T67, 13. maj 2023 09:44)

poradi malo na svom engleskom..

Gaston

pre 1 godinu

2 najodvratnija kosarkasa, Lebron i Dejvis, fuj
(Sasa, 13. maj 2023 09:32)
I na ovo dobijes brdo pluseva.
Prosli put su to bili kari i tompson, a ako prođe denver, odvratni će biti mozda tejtum i braun. :)
Nema jolomanija veze sa sportom.

tocka

pre 1 godinu

Denver mora biti duplo bolji od Lejkersa, jer ce takodje igrati i protiv sudija i medija. Lejkersi su tempirali formu za PO, i sad dosta dobro izgledaju, naročito Dejvis. Koja su to samo imena, mogli bi napraviti dva tima i opet bi imali više all-star igrača od Denvera. Ali nije ni Denver dzaba bio prvi na zapadu, znaju se i ove sezone su dobro popunjeni. Svi jedva čekamo ovo.

Rhyzm

pre 1 godinu

Šteluju ovom iskeženom cogonji još jednu titulu pa u penziju, da može da priča kako je bolji od Jordana jer ima 30 godina staža, više nego Branko Lazić i Pera Božić zaj'no.😁

Mikac

pre 1 godinu

LAL imaju najviše izvedenih slobodnih bacanja. Obratite pažnju. Svaki kontakt sa obrvom i LeBron se svira. Nema to veze što je sa druge strane naš Jokić, protiv svih timova LAL imaju više izvedenih slobodnih bacanja. LAL ide u finale 100%

Kris Boš

pre 1 godinu

Pita JeRemija za koga cu da navijam izmedju omrazenog Lebrona i Jokica. Precizno pitanje je izmedju omrazenih "fanova" dvojice jer sta ja imam da mrzim njih. Sta vise da nema komentara verovatno bih uzivao u igrama Jokica,sto se lebrona tice nikad,njega i pre pojave komentara nisam voleo da gledam jer nije imao ni sut,ledjnu tehniku ni dobar footwork,sto je u medjuvremenu dodao,nakon sto je trenirao sa Hakim Olajdzuvonom kad ga je Dzejson Terry ubio od zivota :)) JeRemija,odgovor je da ce porazeni morati da me trpe..bolje se potrudi da me budes u tom taboru??
(vince carter, 13. maj 2023 10:08)


veruj mi da nisi toliko bitan

BBB

pre 1 godinu

I ako jeste fokusirani, i ako niste fokusirani - - Denver ce vas pobediti.Vrlo ljigav i ohol nacin da se uzdigne sebe i ponizi protivnika, kao eto sve zavisi samo od nas, ako smo fokusirani, nema problema. Odvratna ekipa.

Mutimir

pre 1 godinu

Lakersi osvajaju prsten. Sve je namesteno za njih i za LBJ da osvoji ovo kao teski autsajder sa niske pozicije, da izbaci sampione, sve bolje plasirane ekipe..pri time zakuca rivalstvo sa GSW itd...sve se radi samo zbog LBJ. Zivi bili pa videli.

vince carter

pre 1 godinu

Upalo mi je u oci stalno prozivanje nekih bekova za procenat suta,tipa da je sramotno da bek ima 50% iz igre ili na primer da neki igraci vaze za mnogo bolje sutere od saigraca koje ima odredjeni igrac. Pa da vidimo koji su procenti nekih od najboljih bekova u istoriji za karijeru. Iverson 42%,Kobe 44%,Drexler 47%,Wade 48%,Carmelo 44%,Mcgrady 43%,Lilard 43%,Pirs 44%,Tatum 43%,Brown 47%,Stef Kari 47% najbolji suter ikad,Kley 45%,Ray Allen 45%,Redzi Miler 47%...Jamal Murray 44,7%,Michael Porter Jr 50,6%. Dakle ne postoje elitni bekovi sa savrsenim procentima,Dzordan je imao 50,5 za Chicago Bullse a pojmasi po komentarima ocekuju najmanje 60% od bekova a 45% od centara🙈

Plejmeyker

pre 1 godinu

Navijam ja za Denver , najviše zbog Jokica ,ali Lejkersi... Pa sve je podredjeno djavolskom broju 6. Cela sezona svi nose na dresovima. I sad će izrezirati kao iz filma da ispadne da je to ok da uzme LeBron. Jednostavno navlace. To je biznis . Denver ima bolji tim a tek Boston. Jednostavno sudije I pritisak medija i liga će odraditi svoje. Volio bi da gresim.

JPR

pre 1 godinu

Entoni Dejvis nije veteran(30 god.)
Kad je zdrav jedan od najboljih centara
u ligi,jako ga je teško čuvati.
(Jovan, 13. maj 2023 10:02)

Po definiciji NBA jeste, ali ta definicija se fokusira na ugovore i prisustvo u ligi a ne na godine… U smislu godina, naravno da nije veteran ! A da je dobar igra jeste, samo sto ne voli da igra centra već više cetvroku, pa videćemo kako će biti protiv Jokića… posto bas nemaju puno izbora da brane centarsku poziciju.

vince carter

pre 1 godinu

Pita JeRemija za koga cu da navijam izmedju omrazenog Lebrona i Jokica. Precizno pitanje je izmedju omrazenih "fanova" dvojice jer sta ja imam da mrzim njih. Sta vise da nema komentara verovatno bih uzivao u igrama Jokica,sto se lebrona tice nikad,njega i pre pojave komentara nisam voleo da gledam jer nije imao ni sut,ledjnu tehniku ni dobar footwork,sto je u medjuvremenu dodao,nakon sto je trenirao sa Hakim Olajdzuvonom kad ga je Dzejson Terry ubio od zivota :)) JeRemija,odgovor je da ce porazeni morati da me trpe..bolje se potrudi da me budes u tom taboru🙈😅

Brkajlo

pre 1 godinu

Dejvis veteran? Ok.
Ako on bude u punom potencijalu, posebno na defanzivnoj strani svaku utakmicu, bice vraski tesko, trebace veoma snazno zaraditi sve.
Takodje, velika je sansa da ce sudjenje, posebno u LA biti vrlo pristrasno. Sa jedne strane igraci Denvera, a posebno Nikola ne smeju se na to pecati i ispadati iz ritma, ali ako bude bas preterano, kako se nositi sa time?
Neka bude iole fer pa neka pobedi bolji, po svemu ostalom prikazanom, ceka nas sjajno finale Zapada.

bojaaan

pre 1 godinu

U prevodu poruka saigračima da još više flopuju i sudijama da to sve sviraju i sakate Denver kao u mehuru.
(Voja iz Stubline, 13. maj 2023 09:15)

Ovo je u prevodu izgleda samo nama srbima. Da Jokic igra kojim slucajem sa Lbj u lejkersima verovatno ovakav prevod ne bi bio

BH Srbin

pre 1 godinu

Najveća kradja u NBA je bilo ono finale zapada sa Sakramentom, što su analizama grešaka i dokazali. LA i Denver nemaju isti imidž i gledanost pa ćemo vidjeti šta će sudije reći.

Simke

pre 1 godinu

Odje postoji problem sto se Dzejms blizi kraju karijere,i Denver se mora pomiriti sa cinjenicom da ce sigurno biti osteceni od strane sudija,bice naklonjeni Lejkersima....Denver ce tesko dobiti mec u Los Andjelesu,to je neko moje predvidjanje....Sansa Denvera je da ovu seriju dobije u 7 utakmici kod kuce,naravno prije toga mora zadrzati prednost domaceg terena.

BH Srbin

pre 1 godinu

Najveća kradja u NBA je bilo ono finale zapada sa Sakramentom, što su analizama grešaka i dokazali. LA i Denver nemaju isti imidž i gledanost pa ćemo vidjeti šta će sudije reći.

Simke

pre 1 godinu

Odje postoji problem sto se Dzejms blizi kraju karijere,i Denver se mora pomiriti sa cinjenicom da ce sigurno biti osteceni od strane sudija,bice naklonjeni Lejkersima....Denver ce tesko dobiti mec u Los Andjelesu,to je neko moje predvidjanje....Sansa Denvera je da ovu seriju dobije u 7 utakmici kod kuce,naravno prije toga mora zadrzati prednost domaceg terena.

tocka

pre 1 godinu

Denver mora biti duplo bolji od Lejkersa, jer ce takodje igrati i protiv sudija i medija. Lejkersi su tempirali formu za PO, i sad dosta dobro izgledaju, naročito Dejvis. Koja su to samo imena, mogli bi napraviti dva tima i opet bi imali više all-star igrača od Denvera. Ali nije ni Denver dzaba bio prvi na zapadu, znaju se i ove sezone su dobro popunjeni. Svi jedva čekamo ovo.

Brkajlo

pre 1 godinu

Dejvis veteran? Ok.
Ako on bude u punom potencijalu, posebno na defanzivnoj strani svaku utakmicu, bice vraski tesko, trebace veoma snazno zaraditi sve.
Takodje, velika je sansa da ce sudjenje, posebno u LA biti vrlo pristrasno. Sa jedne strane igraci Denvera, a posebno Nikola ne smeju se na to pecati i ispadati iz ritma, ali ako bude bas preterano, kako se nositi sa time?
Neka bude iole fer pa neka pobedi bolji, po svemu ostalom prikazanom, ceka nas sjajno finale Zapada.

Kris Boš

pre 1 godinu

Pita JeRemija za koga cu da navijam izmedju omrazenog Lebrona i Jokica. Precizno pitanje je izmedju omrazenih "fanova" dvojice jer sta ja imam da mrzim njih. Sta vise da nema komentara verovatno bih uzivao u igrama Jokica,sto se lebrona tice nikad,njega i pre pojave komentara nisam voleo da gledam jer nije imao ni sut,ledjnu tehniku ni dobar footwork,sto je u medjuvremenu dodao,nakon sto je trenirao sa Hakim Olajdzuvonom kad ga je Dzejson Terry ubio od zivota :)) JeRemija,odgovor je da ce porazeni morati da me trpe..bolje se potrudi da me budes u tom taboru??
(vince carter, 13. maj 2023 10:08)


veruj mi da nisi toliko bitan

Rhyzm

pre 1 godinu

Šteluju ovom iskeženom cogonji još jednu titulu pa u penziju, da može da priča kako je bolji od Jordana jer ima 30 godina staža, više nego Branko Lazić i Pera Božić zaj'no.😁

vince carter

pre 1 godinu

Upalo mi je u oci stalno prozivanje nekih bekova za procenat suta,tipa da je sramotno da bek ima 50% iz igre ili na primer da neki igraci vaze za mnogo bolje sutere od saigraca koje ima odredjeni igrac. Pa da vidimo koji su procenti nekih od najboljih bekova u istoriji za karijeru. Iverson 42%,Kobe 44%,Drexler 47%,Wade 48%,Carmelo 44%,Mcgrady 43%,Lilard 43%,Pirs 44%,Tatum 43%,Brown 47%,Stef Kari 47% najbolji suter ikad,Kley 45%,Ray Allen 45%,Redzi Miler 47%...Jamal Murray 44,7%,Michael Porter Jr 50,6%. Dakle ne postoje elitni bekovi sa savrsenim procentima,Dzordan je imao 50,5 za Chicago Bullse a pojmasi po komentarima ocekuju najmanje 60% od bekova a 45% od centara🙈

Milos

pre 1 godinu

Meloun da ubaci Brajanta u igru par minuta, da zaigra malo nezniju odbranu na Dejvisu i ovaj ce odmah biti povredjen. Serija resena... :-)

BBB

pre 1 godinu

I ako jeste fokusirani, i ako niste fokusirani - - Denver ce vas pobediti.Vrlo ljigav i ohol nacin da se uzdigne sebe i ponizi protivnika, kao eto sve zavisi samo od nas, ako smo fokusirani, nema problema. Odvratna ekipa.

JPR

pre 1 godinu

Entoni Dejvis nije veteran(30 god.)
Kad je zdrav jedan od najboljih centara
u ligi,jako ga je teško čuvati.
(Jovan, 13. maj 2023 10:02)

Po definiciji NBA jeste, ali ta definicija se fokusira na ugovore i prisustvo u ligi a ne na godine… U smislu godina, naravno da nije veteran ! A da je dobar igra jeste, samo sto ne voli da igra centra već više cetvroku, pa videćemo kako će biti protiv Jokića… posto bas nemaju puno izbora da brane centarsku poziciju.

Messi The Goat

pre 1 godinu

Ovo me podseca na nivo arogancije Piksija i Mitra pred svetsko "Znas koliko me zanima kako ce da igra Brazil. Treba samo sebe da gledamo i bicemo ok" Svi znamo kako se to kasnije zavrsilo 🤣🤡

bojaaan

pre 1 godinu

U prevodu poruka saigračima da još više flopuju i sudijama da to sve sviraju i sakate Denver kao u mehuru.
(Voja iz Stubline, 13. maj 2023 09:15)

Ovo je u prevodu izgleda samo nama srbima. Da Jokic igra kojim slucajem sa Lbj u lejkersima verovatno ovakav prevod ne bi bio

Banjaluka

pre 1 godinu

Od ol stara najvise pobjeda u ligi i najbolji skor imaju Lejkersi. Znaci do ol stara jedan tim sa Vestbrukom i ona sprdnja, a poslije najbolji tim u ligi. Kakav potez uprave.

Aleksandar

pre 1 godinu

Ako Dejvis ne uštopuje Nikolicu, a to je znao da radi, Lejkersi su reš pečeni.
(lale gator, 13. maj 2023 10:17)

Ja koliko se sećam Jokića su čuvali Megi i Hauard, tukli ga konstantno, pa je opet serija bila prilično izjednačen, da ne bi koša Dejvisa greškom Plamlija pitanje kako bi se to završilo. U međuvremenu je Jokić postao mnogo bolji, a Denver kvalitetniji tim.

U pravu si, ako Jokića nema ko da čuva, a Dejvis ne može da se fizički meri sa Jokićem, Lejkersi mogu biti tu u problemu. Ajton, koliko god ga neki kritikovali, ipak je dao sve od sebe da Jokić ne napravi još više štete nego što im je već napravio

Nnbbaa

pre 1 godinu

Bice gusto, mnogo je vazno ako Denver uspe da dobije dva meca kod kuce.

Inace, ne podnosim Filu organski jer su svi mediji nakon Nove godine krenuli u veliku kampanju protiv Jokare, zarad Embida.

Zato navijam za Boston svim srcem.

Plejmeyker

pre 1 godinu

Navijam ja za Denver , najviše zbog Jokica ,ali Lejkersi... Pa sve je podredjeno djavolskom broju 6. Cela sezona svi nose na dresovima. I sad će izrezirati kao iz filma da ispadne da je to ok da uzme LeBron. Jednostavno navlace. To je biznis . Denver ima bolji tim a tek Boston. Jednostavno sudije I pritisak medija i liga će odraditi svoje. Volio bi da gresim.

Dylan Dog

pre 1 godinu

Nadam se da ce Denver proci dalje mada Lakersi su tvrd orah. Neverovatno kakav tim su sastavili od onog tima koji cak nije bio u play in. Mislim da su Lakersi nesto jaci od mehura ALI nemaju jake centre kao u mehuru a i Denver je bolji nego u mehuru.

roronja

pre 1 godinu

Denver mora da igra maksimalno koncentrisano bez ikakvih opuštanja i neće biti nikakvih problema,bolja su ekipa samo ostaje da to i dokažu,kad su mogli da uzmu mnogu jaču ekipu Finiksa,mogu i Lakerse da pregaze,bila bi šteta da sad padnu.

Stole

pre 1 godinu

I to je to, kraj za najljigavijeg i najidvratnijeg igraca u NBA, smrada koji s ledja udara protivnike, belog Vestbruka.
(., 13. maj 2023 12:46)

Samo ako si clan porodice Morris, mogu da razumem ovakvu mrznju, mada i tako bi morao da priznas da "beli Vestbruk" nije sam zametnuo kavgu. Sve ostalo ukazuje na veoma ozbiljne psihicke probleme. Svakome moze neko da se dopada ili ne dopada, ali cista, nefiltrirana mrznja je znak neceg ozbiljno pogresnog u tvojoj glavi.

Aleks

pre 1 godinu

Nema sanse Jokic protiv Davisa.
(Jovan, 13. maj 2023 13:42)

Ne znam zašto ljudi misle da ima šanse. I ja isto mislim da nema šanse. Ali na 100m s preponama.

Гиле

pre 1 godinu

Доста коментатора је мислио и да ће испасти од Санса. Сад се пише Санси имали 2 повређена играча и сл. Букер је преузео да више шутира и добро је то одрадио. Ејтон је је фалио у последњем мечу. Али је Денвер показао да је заслужено био први. И кад није ишло Марсеја и Портера, Јокић би преузео и то добро одрадио, КЦП је у пар мечева одлично одиграо. Денвер може још за нијансу боље. Лејкерси јесу јаки али ко што неки написане пре је 60%/40% за Денвер да прође. Ако Мареј полуди на 2-3 меча пролази Денвер. Остало ће стабилнији играчи да одраде.

Lukavi

pre 1 godinu

Ne znam otkud ljudima to uver.enje da ce Denver sigurno da pobedi itd. Lejkersi imaju dobar tim ja bih rekao izjednacen sa denverom, Lebron je gladan jos uvek, ja ga ne gotivim ali treba biti svestan da on u ovim situacijama ima iskustva i redovno igra dobro. Drugo svi zele da vide Lejkerse u finalu, prosto profitabilnije je, i trece sudije... Lebron i Davis imaju protekciju, bice tu provokacija itd.. I na kraju Davis je uvek bio problematican za Jokica, videcemo kako se to sada izgledati. Naravno ja se nadam da ce Jokic ici u finale, sanse su 50-50.

DraganBorca

pre 1 godinu

Sa jedne strane prednost domaceg terena, svi u punoj snazi osim Dzefa Grina, uigrani, super motivisani, Jokic u top formi na vrhuncu, Marej se malo smirio sa divljanjima, mnogo bolje sutiraju nego Lejkersi, LeBron 38 godina ipak slabiji igrac nego pre par godina.

A opet sa druge strane totalno druga prica nego Finiks i Minesota. Lejkersi su mnogo dublji, LeBron ima cak 3 pleja da mu pomazu, Dejvis je puno bolji od Ajtona i Gobera, premazani svim bojama, flopuju im cak i mladji igraci poput Rivsa koji je jako dobar mlad igrac. Malone mora menjati rotaciju jer nije isto braniti izolacije Duranta, Bukera, Edvardsa i Lejkersov protok lopte sa LeBronom i gomilom plejeva kao ispomoc.

Malone mora ubaciti u vatru jos nekog mladjeg brzeg igrača poput Pejtona, Zekea, Vlatka jer ova do sada rotacija i taktika nece biti podesna za Lejkerse. Znaci ubeđen sam da najvise zavisi od Malonea ko ce u finale. Ako bude fleksibilan i brzo se bude prilagođavao Denver ima velike sanse. Ali ako se bude rigidno drzao presporog Grina i ne bude koristio jos igraca biće mnogo teze. Pogotovo ce biti katastrofa ako bude drzao Portera i Grina uz Jokica na parketu jer to će Lejkersi exploatisati.

Jokicu trebaju Zeke i Pejton protiv Lejkersa, 2 mlada energicna brza igraca koja mogu skoro sve braniti. Lejkersi igraju puno pametnije i namazanije nego Finiks, sad ce da vidimo da li je Malone prerastao biti samo prosecan trener.

Mutimir

pre 1 godinu

Lakersi osvajaju prsten. Sve je namesteno za njih i za LBJ da osvoji ovo kao teski autsajder sa niske pozicije, da izbaci sampione, sve bolje plasirane ekipe..pri time zakuca rivalstvo sa GSW itd...sve se radi samo zbog LBJ. Zivi bili pa videli.

Иван

pre 1 godinu

Слика о Лејкерсима је умногоме плод маште. С једне стране имамо Нагетсе, који су у истом саставу од почетка године (Џексон и Брајант нису део ротације), знаш на чему си с њима, знаш да Јокића нико не може да заустави, па ни Ентони Дејвис. Имају предност у виду домаћег терена, надморске висине. Лејкерси су, напротив, мењали доста играча од почетка године, о њиховим квалитетима још увек не знамо довољно.

Кажу, играју одлично одбрану, али против кога? Минесоту су једва победили у плеј-ин мечу, пре се може рећи да су Вулфси ту изгубили добијено. Мемфис је безглава екипа, чији је форте био јурњава, али без много чега још. Голден Стејт јесте био озбиљнија препрека, али је дефинитивно доста слабији нападачки него прошле године. Иду им године. Денвер је релативно лако победио Вориорсе у свим мечевима регуларне сезоне. Кари и друштво су још у свлачионици побеђивали многе ривале, а против Леброна нема те ауре, и можда је то заправо њихов стварни квалитет. Ми нисмо видели ни овогодишњи ни прошлогодишњи Голден Стејт у плеј-офу против Јокића са Марејем, Клиперса са Каваијем и Џорџом... Најтежи испит им је био Бостон у финалу, а види се и сада колико су ведете Селтикса непоуздане.

Дакле, остаје питања свих питања: може ли тим из Лос Анђелеса да пребаци 120 поена на мечу, односно може ли да спречи Денвер да дође до те квоте? Мислим да је свима јасно да је одговор на прво питање: "Не." Нема код Лејкерса материјала за тако нешто. А могу ли да зауставе игру Денвера? Ја у то сумњам.

Gaston

pre 1 godinu

2 najodvratnija kosarkasa, Lebron i Dejvis, fuj
(Sasa, 13. maj 2023 09:32)
I na ovo dobijes brdo pluseva.
Prosli put su to bili kari i tompson, a ako prođe denver, odvratni će biti mozda tejtum i braun. :)
Nema jolomanija veze sa sportom.

vatrogasac

pre 1 godinu

Pa pomalo bi bila sramota da Denver ne pobedi u ovoj seriji, ipak su oni bili prvi na Zapadu dok su se Lejkersi tek posle kvalifikacija plasirali u plej-of.

NNN

pre 1 godinu

Ako budete i protiv Denvera imali više bacanja kao sinoć protiv GSW (42:14), a generalno i cele sezone Lejkersi imaju ubeeedljivo najveći "suficit" u bacanjima u odnosu na protivnike, onda teško...
A ako se još setimo finala Zapada 2020. kada je u 1. utakmici posle egal prvog poluvremena Jokiću u 3. četvrtini svirano 3 lične u napadu za samo par minuta (sve tri daleko od lopte posle Hauardovih flopova) - nema zime za Lejkerse kao i 2002. protiv Sakramenta.
U suprotinom može da odluči košarkaški kvalitet.

Mikac

pre 1 godinu

LAL imaju najviše izvedenih slobodnih bacanja. Obratite pažnju. Svaki kontakt sa obrvom i LeBron se svira. Nema to veze što je sa druge strane naš Jokić, protiv svih timova LAL imaju više izvedenih slobodnih bacanja. LAL ide u finale 100%

Libero Boškan

pre 1 godinu

Sada kod Lejkersa nema onog prljavog Hauarda, čiji je jedini zadatak u plej-of seriji pre par godina bio da mlati Jokića i nervira ga. Sudije su naravo to tolerisale.
Mislim da će to u stvari biti ključ svega: ako će taktika i jednog kluba biti nadigravanje bez takvih igrača, mislim da Lejkersi ni sa sve sudijama neće dobiti protiv Denvera. Čisto zbog suvog kvaliteta glavnog igrača i timske uigranosti Denvera

Berisa

pre 1 godinu

Denver će ako bude bolje igrao pobjediti u seriji , imaju prednost domaćeg terena , jak i uigran tim. Lakersi imaju 38 godisnjeg Lebrona i sjajnog Davisa , ostatak ekipe sigurno lošiji od Denverovog. Naravno ako se dogodi da Denver podbaci ( Murray i MPJ su posebno bitni ) onda će to biti zato jer je "netko" odlučio da LAL i Boston moraju igrati finale a ne zato što su Lakersi bili bolji . Dakle nema straha , ili je Jokara u finalu i juri prema prvom prstenu ili nisu imali šanse protiv mašinerije koja ih je pokrala . Win-win situacija za neke fanove na forumu, barem im prsti neće mirovati, a mi ostali ćemo uživati u košarci i nek pobjedi bolji ( u seriji na 4 dobivene vrlo rijetko će izgubiti bolji tim , iznimka je Sacramento davne 2002 bez obzira što nas neki stalno podsjećaju kao da je bilo jučer ) ..po defoltu vaše zvijezde uvijek netko "krade" , ne vidim razlog zašto bi sada bilo drugačije :) .

nebrinižikoti

pre 1 godinu

Želim samo FerPlay i sa tim najveći dobitak imaju gledaoci. Trebalo bi pružiti gledaocima spektakl od njih žive. Ali ...
(T67, 13. maj 2023 09:44)

poradi malo na svom engleskom..

BRALE

pre 1 godinu

Kako Lejkersi slozise ekipu na kraju i stigose minimum do finala konferencije. Jedva su se sastavili u regularnom delu. Opasna pretnja za Denver definitivno, mnogo lakse bi islo sa GS.

holly

pre 1 godinu

Mnogi komentarisu da ce Lejkersi lagano proci zato sto imaju jaku ekipu. Medjutim na ishod mnogo utice i hemija ekipe. Vidjelo se u vise navrata da se Lebron i AD ne slazu. Nadam se da ce tu Denver napraviti prednost

Slobodan

pre 1 godinu

., nije tebi lako! Koliko smrada iz tvog komentara. Mogu samo zamisliti koja je to septička jama u tvojoj lobanji. Nije loše da posetiš nekog poznatog docu.

Boki

pre 1 godinu

Ok. Znaci bice namestaljka i Lejkersi pobedjuju. Projektovano finale Lejkersi-Boston. NBA trlja ruke. Milijarde se slivaju. Jokara jase konje u Somboru.

pedja

pre 1 godinu

Ma ajde. Zapamtite moje reci, Lejkersi uzimaju jednu u LA - drugu. I to je to. Sa sve sudijama i hajpom, nema sanse vise od jedne da uzmu. Denveru leze Lejkersi, lako igraju sa njima.

DDF

pre 1 godinu

Daleko veci problem za Denver je masinerija koja radi za Lejkerse van terena,svi odlicno znamo sta Lejkersi znace za NBA LIGU i USA uopste...dajem prednost Lejkersima 4:2

JeRemija

pre 1 godinu

@vince carter

Naravno da je MJ imao 50 posto za Čikago, kada mu je svaki drugi koš bio na ulaz i nije uopšte šutirao trojke pa nije kvario procenat šuta...

.

pre 1 godinu

@Che
Sta nema smisla?
Liga je jedno, plej of je drugo.
Ko kaze da u finalu treba da igraju prvi i drugi? Ako nisu u stanju da pobede 10, znaci da su nezasluzeno prvi. Ajde zdravo.

vince carter

pre 1 godinu

Pita JeRemija za koga cu da navijam izmedju omrazenog Lebrona i Jokica. Precizno pitanje je izmedju omrazenih "fanova" dvojice jer sta ja imam da mrzim njih. Sta vise da nema komentara verovatno bih uzivao u igrama Jokica,sto se lebrona tice nikad,njega i pre pojave komentara nisam voleo da gledam jer nije imao ni sut,ledjnu tehniku ni dobar footwork,sto je u medjuvremenu dodao,nakon sto je trenirao sa Hakim Olajdzuvonom kad ga je Dzejson Terry ubio od zivota :)) JeRemija,odgovor je da ce porazeni morati da me trpe..bolje se potrudi da me budes u tom taboru🙈😅

Aleks

pre 1 godinu

Denver nikada nije prosao Lejkerse u plej ofu, pa ce tako biti na zalost i ovaj put. Molio sam se da pobedi GS nocas, ali kada sam video jutros rezultat, znao sam da je to kraj ove godine za Denver. Jos je i tu James, vervaotno mu je ovo sezona ili dve do kraja karijere, realno, navlacice se za Lejkerse opasno.
Ostaje jos nekoliko sezona nade, da budu samo kompletni, zdravi svi, i da James ode u penziju ili da ne nalete na Lejkerse, i mogu do prstena.

Che

pre 1 godinu

I onda se pitaju zašto svake godine pada gledanost NBA lige. Deseta ekipa u konferenciji igra finale te iste konferencije. Ladno su tempirali formu za PO i sad će da odu možda čak i do kraja. NBA liga pod hitno mora da promeni format takmičenja jer ovo nema smisla.

Joe

pre 1 godinu

Nisam strucak, ne ostavljam komentare, ali ispod radara prolazi cinjenica da je Tomas Brajant (sada rezervni centar Jokicu) dosta zadavao muka Denveru u poslednje dve utakmice u regularnom delu, dosao direktno iz Lejkersa, Dejvis sada nema bekap, Brajant bio mogao da se pokaze ispod kosa i da apsorbuje deo faulova koji ce forsirati Dzejms i Dejvis

Obrad

pre 1 godinu

Čekaj Vince, kako to misliš prozivaćeš nekog od dva tabora? Fanova ekipa koje su ušle u finale konferencije? Valjda oni trebaju tebe da isprozivaju s obzirom da si na početku sezone pričao da ćemo svi videti kada se Kavaj vrati (ništa od toga) pa si onda prešao na Durantulu (taj je tek neslavno završio sa supertimom i dokazao kakva je prevara u pitanju).

Idemooo

pre 1 godinu

Na SP, nadam se:

C Jokić, Milutinov, Smailagić
F Pokuševski, Bjelica
F Davidovac, Jović (Majami)
G Bogdanović, Marinković
G Micić, Avramović, Jaramaz

Tim nije najboljih 12, već 12 koji najbolje funkcionišu zajedno.
Nadam se da se neće pozivati igrači koji sa svojim ponašanjem to ne zaslužuju.

.

pre 1 godinu

Denver nikako ne moze biti tezi rival od aktuelnog sampiona NBA.
Lejkersi su veliki favoriti, Dejvis i Lebron su tu da osvoje titulu. Jokic protiv odbrane Lejkersa nema sta ds trazi, Marej i Porter takodje.

IS

pre 1 godinu

@Aleks nije da se radujem, naprotiv, ali realno Davis bi se povredio na drugoj preponi :)

Dok bi Jokic verovatno poneo svih deset prepona i usao u cilj sa njima

Nenad

pre 1 godinu

Lebron je legenda stari igrač sa vrlikom iskustva ako on ne kaže da moramo se plašiti od Denvera nego kaže samo Jokić to znači po meni Jokić je srce motora Denvera i on je zapravo Pretnja i najbolji košarkaš u NBA a ne ovaj Emblid

Мало статистике

pre 1 godinu

Колико има основа ова Лебронова порука у корист Денвер Нагетса тешко је оценити. Мало сам тражио по интернету неке битне податке и резимирао их у овом тексту.
Наиме, на сајту:
https://www.landofbasketball.com/

може се наћи статистика мечева, HEAD TO HEAD, H2H, за сезону 2022/23 између Денвера и Лејкерса. У регуларном делу играли су међусобмо 4 меча и скор је 2:2 - нерешен. Не могу закључити колико је ко имао победа као домаћин или као гост?
Иначе у укупном броју мечева којих има 189, за претходне сезоне, убедљиви су Лејкерси који су победили 113 пута и изгубили 76 што и не чуди имајући у виду чињеницу да су били највише чак 17 пута прваци НБА исто колико и Бостон Селтикси. Денверу то никада није успело и ове сезоне су први пут прваци Западне конференције регуларног дела. Задњу титулу су Лејкерси освојили 2020. г.. Дакле укупна статистика је на страни Лејкерса, док су резултати овогодишњег регуларог дела сезоне 22/23 благо на страни Денвера који је убедљиви победник регуларног дела Западне конференције са 2 победе више од другопласираних Мемфис Гризлија, ДН 53:29 контра МГ 51:31.
2020. г. Лејкерси су у финалу ПО ЗК победили Денвер са 4:1 и освојили 17. задње им првенство НБА лиге. Од тада су се многе ствари промениле набоље за Денвер. Пре свега довођењем квалитетних појачања а с којима Нагетси итекако могу парирати не семао Језерашима него и осталим водећим екипама НБА: Филаделфији 76ерс, Бостон Селтиксу.
Све у свему више тога иде у прилог Денверу него Лејкерсима.

Ovo je najgori start na Marakani, godinama unazad

pre 1 godinu

Uplatio sam 10000 eura na Lakerse. Imaju suce, Vatikan, ciu, vanzemaljca LeBrona...
Nikad laksi novci. Dobio sam info, da će suci raditi masakr Jokicu...

vince carter

pre 1 godinu

@Bos pa normalno da nisam bitan,kao sto nije bitan bilo kod od nas na obicnom forumu,al to me nece spreciti da prozivam porazene. Postaraj se da ne budes u tom taboru :))

.

pre 1 godinu

@Nenad
Da igra protiv Filadelfije, Lebron bi rekao da moraju da se paze Embida, majmune, jel bi onda ti priznao da je zbog toga Embid najbolji?

vince carter

pre 1 godinu

@JeRemija Elementarno nepoznavanje tvog najveceg rivala,Dzordanu nije svaki drugi kos bio ulaz vec skok sutevi,mid range i fadeaway sutevi,mnogo tezi sutevi nego otvorene trojke. Inace za tvoju informaciju i ovog balvana @Alena Jordan ima isti procenat za tri poena kao Lebron u playoffu 33,2% a bolji od Kobija 33,1%. Dzordan je u playoffu kada su osvojili prva tri prstena sutirao 38% za tri poena i tada je najvise mario za taj sut. @Pedja Kazes da Denveru leze Lejkersi a ovi ih zadrali u Los Andjelesu oba puta ove sezone i to jednom bez Davisa i sa onim timom dok je jos Westbruk igrao. Ovo sad je totalno druga ekipa i mnogo sira.

Ovo je najgori start na Marakani, godinama unazad

pre 1 godinu

Uplatio sam 10000 eura na Lakerse. Imaju suce, Vatikan, ciu, vanzemaljca LeBrona...
Nikad laksi novci. Dobio sam info, da će suci raditi masakr Jokicu...

s

pre 1 godinu

@Malo statistike

Ta titula 2020 je im je bila servirana zbog Kobija.
Nazalost NBA playoff sampion neretko bude poguran od strane sudija.
E sad, kako su i Boston i Lejkersi bili puno puta sampioni, ove godine ce se gurati timovi kojima to nikada nije poslo za rukom, plus mediji pokusavaju da "prodaju" senzaciju Embid MVP protiv Jokic MVP.
Tako da ja mislim da ce veceras Fila da dobije Boston, i proci Majami bez problema, dok ce Nagetsi dobiti Lejkerse, a sudije ce gurati i Nagetse i Filu ako bude bilo potrebno.

Naravno Nagetsima guranje ne treba, imaju najstrasniji tim u ligi kada je Jokic u igri. Problem je sto i protivnici to znaju i ne bi me iznenadio neki prljav potez Lejkersa da stave Jokaru na klupu bar 1 mec u seriji.

Ako Jokic prezivi do finala, e onda ce biti interesantno. Nagetsi su jaci od Filadelfije, ali mediji ce pumpati duel Jokic-Embid i mislim da ce zbog sudija, serija da ide u 7 meceva. Ali videcemo.
Mislim da su kvote nerealne, 3.5 na Denver, 2 na Boston, ako to bude bilo finale, mislim da je Denver jaci i opet dobija. Bar su kvote Denver-Lejkers fer, 1.8 i 2.1.

ford

pre 1 godinu

Biće brutalna serija koja će po meni najviše zavisiti od Dejvisa,igrača kojeg da nisu sputavale povrede bio bi,a i jeste jedan od najboljih igrača koje sam gledao!!
Ne zaboravite,Lejkersi su,tj. njihovi igrači više puta bili šampioni!!.
Još jednom,brutalna..!!

koca

pre 1 godinu

Onoga trenutka kad se povredio Kris Pol, postalo je jasno da Denver ide u veliko finale.
Sa druge strane ko god da pobedi večeras takođe.
Finala konferencija će biti završena u 5 i 6 utakmica Na istoku jedna više nego na zapadu zbog umora od iscrpljujuće serije Bostona i Filadelfije.

bojaaan

pre 1 godinu

U prevodu poruka saigračima da još više flopuju i sudijama da to sve sviraju i sakate Denver kao u mehuru.
(Voja iz Stubline, 13. maj 2023 09:15)

Ovo je u prevodu izgleda samo nama srbima. Da Jokic igra kojim slucajem sa Lbj u lejkersima verovatno ovakav prevod ne bi bio

vince carter

pre 1 godinu

Pita JeRemija za koga cu da navijam izmedju omrazenog Lebrona i Jokica. Precizno pitanje je izmedju omrazenih "fanova" dvojice jer sta ja imam da mrzim njih. Sta vise da nema komentara verovatno bih uzivao u igrama Jokica,sto se lebrona tice nikad,njega i pre pojave komentara nisam voleo da gledam jer nije imao ni sut,ledjnu tehniku ni dobar footwork,sto je u medjuvremenu dodao,nakon sto je trenirao sa Hakim Olajdzuvonom kad ga je Dzejson Terry ubio od zivota :)) JeRemija,odgovor je da ce porazeni morati da me trpe..bolje se potrudi da me budes u tom taboru🙈😅

Mutimir

pre 1 godinu

Lakersi osvajaju prsten. Sve je namesteno za njih i za LBJ da osvoji ovo kao teski autsajder sa niske pozicije, da izbaci sampione, sve bolje plasirane ekipe..pri time zakuca rivalstvo sa GSW itd...sve se radi samo zbog LBJ. Zivi bili pa videli.

.

pre 1 godinu

Denver nikako ne moze biti tezi rival od aktuelnog sampiona NBA.
Lejkersi su veliki favoriti, Dejvis i Lebron su tu da osvoje titulu. Jokic protiv odbrane Lejkersa nema sta ds trazi, Marej i Porter takodje.

Idemooo

pre 1 godinu

Na SP, nadam se:

C Jokić, Milutinov, Smailagić
F Pokuševski, Bjelica
F Davidovac, Jović (Majami)
G Bogdanović, Marinković
G Micić, Avramović, Jaramaz

Tim nije najboljih 12, već 12 koji najbolje funkcionišu zajedno.
Nadam se da se neće pozivati igrači koji sa svojim ponašanjem to ne zaslužuju.

Mikac

pre 1 godinu

LAL imaju najviše izvedenih slobodnih bacanja. Obratite pažnju. Svaki kontakt sa obrvom i LeBron se svira. Nema to veze što je sa druge strane naš Jokić, protiv svih timova LAL imaju više izvedenih slobodnih bacanja. LAL ide u finale 100%

Aleks

pre 1 godinu

Denver nikada nije prosao Lejkerse u plej ofu, pa ce tako biti na zalost i ovaj put. Molio sam se da pobedi GS nocas, ali kada sam video jutros rezultat, znao sam da je to kraj ove godine za Denver. Jos je i tu James, vervaotno mu je ovo sezona ili dve do kraja karijere, realno, navlacice se za Lejkerse opasno.
Ostaje jos nekoliko sezona nade, da budu samo kompletni, zdravi svi, i da James ode u penziju ili da ne nalete na Lejkerse, i mogu do prstena.

Gaston

pre 1 godinu

2 najodvratnija kosarkasa, Lebron i Dejvis, fuj
(Sasa, 13. maj 2023 09:32)
I na ovo dobijes brdo pluseva.
Prosli put su to bili kari i tompson, a ako prođe denver, odvratni će biti mozda tejtum i braun. :)
Nema jolomanija veze sa sportom.

Boki

pre 1 godinu

Ok. Znaci bice namestaljka i Lejkersi pobedjuju. Projektovano finale Lejkersi-Boston. NBA trlja ruke. Milijarde se slivaju. Jokara jase konje u Somboru.

Plejmeyker

pre 1 godinu

Navijam ja za Denver , najviše zbog Jokica ,ali Lejkersi... Pa sve je podredjeno djavolskom broju 6. Cela sezona svi nose na dresovima. I sad će izrezirati kao iz filma da ispadne da je to ok da uzme LeBron. Jednostavno navlace. To je biznis . Denver ima bolji tim a tek Boston. Jednostavno sudije I pritisak medija i liga će odraditi svoje. Volio bi da gresim.

Simke

pre 1 godinu

Odje postoji problem sto se Dzejms blizi kraju karijere,i Denver se mora pomiriti sa cinjenicom da ce sigurno biti osteceni od strane sudija,bice naklonjeni Lejkersima....Denver ce tesko dobiti mec u Los Andjelesu,to je neko moje predvidjanje....Sansa Denvera je da ovu seriju dobije u 7 utakmici kod kuce,naravno prije toga mora zadrzati prednost domaceg terena.

Ovo je najgori start na Marakani, godinama unazad

pre 1 godinu

Uplatio sam 10000 eura na Lakerse. Imaju suce, Vatikan, ciu, vanzemaljca LeBrona...
Nikad laksi novci. Dobio sam info, da će suci raditi masakr Jokicu...

BBB

pre 1 godinu

I ako jeste fokusirani, i ako niste fokusirani - - Denver ce vas pobediti.Vrlo ljigav i ohol nacin da se uzdigne sebe i ponizi protivnika, kao eto sve zavisi samo od nas, ako smo fokusirani, nema problema. Odvratna ekipa.

Ovo je najgori start na Marakani, godinama unazad

pre 1 godinu

Uplatio sam 10000 eura na Lakerse. Imaju suce, Vatikan, ciu, vanzemaljca LeBrona...
Nikad laksi novci. Dobio sam info, da će suci raditi masakr Jokicu...

nebrinižikoti

pre 1 godinu

Želim samo FerPlay i sa tim najveći dobitak imaju gledaoci. Trebalo bi pružiti gledaocima spektakl od njih žive. Ali ...
(T67, 13. maj 2023 09:44)

poradi malo na svom engleskom..

Che

pre 1 godinu

I onda se pitaju zašto svake godine pada gledanost NBA lige. Deseta ekipa u konferenciji igra finale te iste konferencije. Ladno su tempirali formu za PO i sad će da odu možda čak i do kraja. NBA liga pod hitno mora da promeni format takmičenja jer ovo nema smisla.

Berisa

pre 1 godinu

Denver će ako bude bolje igrao pobjediti u seriji , imaju prednost domaćeg terena , jak i uigran tim. Lakersi imaju 38 godisnjeg Lebrona i sjajnog Davisa , ostatak ekipe sigurno lošiji od Denverovog. Naravno ako se dogodi da Denver podbaci ( Murray i MPJ su posebno bitni ) onda će to biti zato jer je "netko" odlučio da LAL i Boston moraju igrati finale a ne zato što su Lakersi bili bolji . Dakle nema straha , ili je Jokara u finalu i juri prema prvom prstenu ili nisu imali šanse protiv mašinerije koja ih je pokrala . Win-win situacija za neke fanove na forumu, barem im prsti neće mirovati, a mi ostali ćemo uživati u košarci i nek pobjedi bolji ( u seriji na 4 dobivene vrlo rijetko će izgubiti bolji tim , iznimka je Sacramento davne 2002 bez obzira što nas neki stalno podsjećaju kao da je bilo jučer ) ..po defoltu vaše zvijezde uvijek netko "krade" , ne vidim razlog zašto bi sada bilo drugačije :) .

Rhyzm

pre 1 godinu

Šteluju ovom iskeženom cogonji još jednu titulu pa u penziju, da može da priča kako je bolji od Jordana jer ima 30 godina staža, više nego Branko Lazić i Pera Božić zaj'no.😁

JeRemija

pre 1 godinu

@vince carter

Naravno da je MJ imao 50 posto za Čikago, kada mu je svaki drugi koš bio na ulaz i nije uopšte šutirao trojke pa nije kvario procenat šuta...

tocka

pre 1 godinu

Denver mora biti duplo bolji od Lejkersa, jer ce takodje igrati i protiv sudija i medija. Lejkersi su tempirali formu za PO, i sad dosta dobro izgledaju, naročito Dejvis. Koja su to samo imena, mogli bi napraviti dva tima i opet bi imali više all-star igrača od Denvera. Ali nije ni Denver dzaba bio prvi na zapadu, znaju se i ove sezone su dobro popunjeni. Svi jedva čekamo ovo.

BH Srbin

pre 1 godinu

Najveća kradja u NBA je bilo ono finale zapada sa Sakramentom, što su analizama grešaka i dokazali. LA i Denver nemaju isti imidž i gledanost pa ćemo vidjeti šta će sudije reći.

.

pre 1 godinu

@Nenad
Da igra protiv Filadelfije, Lebron bi rekao da moraju da se paze Embida, majmune, jel bi onda ti priznao da je zbog toga Embid najbolji?

holly

pre 1 godinu

Mnogi komentarisu da ce Lejkersi lagano proci zato sto imaju jaku ekipu. Medjutim na ishod mnogo utice i hemija ekipe. Vidjelo se u vise navrata da se Lebron i AD ne slazu. Nadam se da ce tu Denver napraviti prednost

vatrogasac

pre 1 godinu

Pa pomalo bi bila sramota da Denver ne pobedi u ovoj seriji, ipak su oni bili prvi na Zapadu dok su se Lejkersi tek posle kvalifikacija plasirali u plej-of.

vince carter

pre 1 godinu

@Bos pa normalno da nisam bitan,kao sto nije bitan bilo kod od nas na obicnom forumu,al to me nece spreciti da prozivam porazene. Postaraj se da ne budes u tom taboru :))

vince carter

pre 1 godinu

Upalo mi je u oci stalno prozivanje nekih bekova za procenat suta,tipa da je sramotno da bek ima 50% iz igre ili na primer da neki igraci vaze za mnogo bolje sutere od saigraca koje ima odredjeni igrac. Pa da vidimo koji su procenti nekih od najboljih bekova u istoriji za karijeru. Iverson 42%,Kobe 44%,Drexler 47%,Wade 48%,Carmelo 44%,Mcgrady 43%,Lilard 43%,Pirs 44%,Tatum 43%,Brown 47%,Stef Kari 47% najbolji suter ikad,Kley 45%,Ray Allen 45%,Redzi Miler 47%...Jamal Murray 44,7%,Michael Porter Jr 50,6%. Dakle ne postoje elitni bekovi sa savrsenim procentima,Dzordan je imao 50,5 za Chicago Bullse a pojmasi po komentarima ocekuju najmanje 60% od bekova a 45% od centara🙈

DraganBorca

pre 1 godinu

Sa jedne strane prednost domaceg terena, svi u punoj snazi osim Dzefa Grina, uigrani, super motivisani, Jokic u top formi na vrhuncu, Marej se malo smirio sa divljanjima, mnogo bolje sutiraju nego Lejkersi, LeBron 38 godina ipak slabiji igrac nego pre par godina.

A opet sa druge strane totalno druga prica nego Finiks i Minesota. Lejkersi su mnogo dublji, LeBron ima cak 3 pleja da mu pomazu, Dejvis je puno bolji od Ajtona i Gobera, premazani svim bojama, flopuju im cak i mladji igraci poput Rivsa koji je jako dobar mlad igrac. Malone mora menjati rotaciju jer nije isto braniti izolacije Duranta, Bukera, Edvardsa i Lejkersov protok lopte sa LeBronom i gomilom plejeva kao ispomoc.

Malone mora ubaciti u vatru jos nekog mladjeg brzeg igrača poput Pejtona, Zekea, Vlatka jer ova do sada rotacija i taktika nece biti podesna za Lejkerse. Znaci ubeđen sam da najvise zavisi od Malonea ko ce u finale. Ako bude fleksibilan i brzo se bude prilagođavao Denver ima velike sanse. Ali ako se bude rigidno drzao presporog Grina i ne bude koristio jos igraca biće mnogo teze. Pogotovo ce biti katastrofa ako bude drzao Portera i Grina uz Jokica na parketu jer to će Lejkersi exploatisati.

Jokicu trebaju Zeke i Pejton protiv Lejkersa, 2 mlada energicna brza igraca koja mogu skoro sve braniti. Lejkersi igraju puno pametnije i namazanije nego Finiks, sad ce da vidimo da li je Malone prerastao biti samo prosecan trener.

Иван

pre 1 godinu

Слика о Лејкерсима је умногоме плод маште. С једне стране имамо Нагетсе, који су у истом саставу од почетка године (Џексон и Брајант нису део ротације), знаш на чему си с њима, знаш да Јокића нико не може да заустави, па ни Ентони Дејвис. Имају предност у виду домаћег терена, надморске висине. Лејкерси су, напротив, мењали доста играча од почетка године, о њиховим квалитетима још увек не знамо довољно.

Кажу, играју одлично одбрану, али против кога? Минесоту су једва победили у плеј-ин мечу, пре се може рећи да су Вулфси ту изгубили добијено. Мемфис је безглава екипа, чији је форте био јурњава, али без много чега још. Голден Стејт јесте био озбиљнија препрека, али је дефинитивно доста слабији нападачки него прошле године. Иду им године. Денвер је релативно лако победио Вориорсе у свим мечевима регуларне сезоне. Кари и друштво су још у свлачионици побеђивали многе ривале, а против Леброна нема те ауре, и можда је то заправо њихов стварни квалитет. Ми нисмо видели ни овогодишњи ни прошлогодишњи Голден Стејт у плеј-офу против Јокића са Марејем, Клиперса са Каваијем и Џорџом... Најтежи испит им је био Бостон у финалу, а види се и сада колико су ведете Селтикса непоуздане.

Дакле, остаје питања свих питања: може ли тим из Лос Анђелеса да пребаци 120 поена на мечу, односно може ли да спречи Денвер да дође до те квоте? Мислим да је свима јасно да је одговор на прво питање: "Не." Нема код Лејкерса материјала за тако нешто. А могу ли да зауставе игру Денвера? Ја у то сумњам.

Nenad

pre 1 godinu

Lebron je legenda stari igrač sa vrlikom iskustva ako on ne kaže da moramo se plašiti od Denvera nego kaže samo Jokić to znači po meni Jokić je srce motora Denvera i on je zapravo Pretnja i najbolji košarkaš u NBA a ne ovaj Emblid

Lukavi

pre 1 godinu

Ne znam otkud ljudima to uver.enje da ce Denver sigurno da pobedi itd. Lejkersi imaju dobar tim ja bih rekao izjednacen sa denverom, Lebron je gladan jos uvek, ja ga ne gotivim ali treba biti svestan da on u ovim situacijama ima iskustva i redovno igra dobro. Drugo svi zele da vide Lejkerse u finalu, prosto profitabilnije je, i trece sudije... Lebron i Davis imaju protekciju, bice tu provokacija itd.. I na kraju Davis je uvek bio problematican za Jokica, videcemo kako se to sada izgledati. Naravno ja se nadam da ce Jokic ici u finale, sanse su 50-50.

vince carter

pre 1 godinu

@JeRemija Elementarno nepoznavanje tvog najveceg rivala,Dzordanu nije svaki drugi kos bio ulaz vec skok sutevi,mid range i fadeaway sutevi,mnogo tezi sutevi nego otvorene trojke. Inace za tvoju informaciju i ovog balvana @Alena Jordan ima isti procenat za tri poena kao Lebron u playoffu 33,2% a bolji od Kobija 33,1%. Dzordan je u playoffu kada su osvojili prva tri prstena sutirao 38% za tri poena i tada je najvise mario za taj sut. @Pedja Kazes da Denveru leze Lejkersi a ovi ih zadrali u Los Andjelesu oba puta ove sezone i to jednom bez Davisa i sa onim timom dok je jos Westbruk igrao. Ovo sad je totalno druga ekipa i mnogo sira.

pedja

pre 1 godinu

Ma ajde. Zapamtite moje reci, Lejkersi uzimaju jednu u LA - drugu. I to je to. Sa sve sudijama i hajpom, nema sanse vise od jedne da uzmu. Denveru leze Lejkersi, lako igraju sa njima.

Milos

pre 1 godinu

Meloun da ubaci Brajanta u igru par minuta, da zaigra malo nezniju odbranu na Dejvisu i ovaj ce odmah biti povredjen. Serija resena... :-)

DDF

pre 1 godinu

Daleko veci problem za Denver je masinerija koja radi za Lejkerse van terena,svi odlicno znamo sta Lejkersi znace za NBA LIGU i USA uopste...dajem prednost Lejkersima 4:2

Messi The Goat

pre 1 godinu

Ovo me podseca na nivo arogancije Piksija i Mitra pred svetsko "Znas koliko me zanima kako ce da igra Brazil. Treba samo sebe da gledamo i bicemo ok" Svi znamo kako se to kasnije zavrsilo 🤣🤡

Kris Boš

pre 1 godinu

Pita JeRemija za koga cu da navijam izmedju omrazenog Lebrona i Jokica. Precizno pitanje je izmedju omrazenih "fanova" dvojice jer sta ja imam da mrzim njih. Sta vise da nema komentara verovatno bih uzivao u igrama Jokica,sto se lebrona tice nikad,njega i pre pojave komentara nisam voleo da gledam jer nije imao ni sut,ledjnu tehniku ni dobar footwork,sto je u medjuvremenu dodao,nakon sto je trenirao sa Hakim Olajdzuvonom kad ga je Dzejson Terry ubio od zivota :)) JeRemija,odgovor je da ce porazeni morati da me trpe..bolje se potrudi da me budes u tom taboru??
(vince carter, 13. maj 2023 10:08)


veruj mi da nisi toliko bitan

Aleksandar

pre 1 godinu

Ako Dejvis ne uštopuje Nikolicu, a to je znao da radi, Lejkersi su reš pečeni.
(lale gator, 13. maj 2023 10:17)

Ja koliko se sećam Jokića su čuvali Megi i Hauard, tukli ga konstantno, pa je opet serija bila prilično izjednačen, da ne bi koša Dejvisa greškom Plamlija pitanje kako bi se to završilo. U međuvremenu je Jokić postao mnogo bolji, a Denver kvalitetniji tim.

U pravu si, ako Jokića nema ko da čuva, a Dejvis ne može da se fizički meri sa Jokićem, Lejkersi mogu biti tu u problemu. Ajton, koliko god ga neki kritikovali, ipak je dao sve od sebe da Jokić ne napravi još više štete nego što im je već napravio

roronja

pre 1 godinu

Denver mora da igra maksimalno koncentrisano bez ikakvih opuštanja i neće biti nikakvih problema,bolja su ekipa samo ostaje da to i dokažu,kad su mogli da uzmu mnogu jaču ekipu Finiksa,mogu i Lakerse da pregaze,bila bi šteta da sad padnu.

BRALE

pre 1 godinu

Kako Lejkersi slozise ekipu na kraju i stigose minimum do finala konferencije. Jedva su se sastavili u regularnom delu. Opasna pretnja za Denver definitivno, mnogo lakse bi islo sa GS.

Libero Boškan

pre 1 godinu

Sada kod Lejkersa nema onog prljavog Hauarda, čiji je jedini zadatak u plej-of seriji pre par godina bio da mlati Jokića i nervira ga. Sudije su naravo to tolerisale.
Mislim da će to u stvari biti ključ svega: ako će taktika i jednog kluba biti nadigravanje bez takvih igrača, mislim da Lejkersi ni sa sve sudijama neće dobiti protiv Denvera. Čisto zbog suvog kvaliteta glavnog igrača i timske uigranosti Denvera

Brkajlo

pre 1 godinu

Dejvis veteran? Ok.
Ako on bude u punom potencijalu, posebno na defanzivnoj strani svaku utakmicu, bice vraski tesko, trebace veoma snazno zaraditi sve.
Takodje, velika je sansa da ce sudjenje, posebno u LA biti vrlo pristrasno. Sa jedne strane igraci Denvera, a posebno Nikola ne smeju se na to pecati i ispadati iz ritma, ali ako bude bas preterano, kako se nositi sa time?
Neka bude iole fer pa neka pobedi bolji, po svemu ostalom prikazanom, ceka nas sjajno finale Zapada.

Гиле

pre 1 godinu

Доста коментатора је мислио и да ће испасти од Санса. Сад се пише Санси имали 2 повређена играча и сл. Букер је преузео да више шутира и добро је то одрадио. Ејтон је је фалио у последњем мечу. Али је Денвер показао да је заслужено био први. И кад није ишло Марсеја и Портера, Јокић би преузео и то добро одрадио, КЦП је у пар мечева одлично одиграо. Денвер може још за нијансу боље. Лејкерси јесу јаки али ко што неки написане пре је 60%/40% за Денвер да прође. Ако Мареј полуди на 2-3 меча пролази Денвер. Остало ће стабилнији играчи да одраде.

Nnbbaa

pre 1 godinu

Bice gusto, mnogo je vazno ako Denver uspe da dobije dva meca kod kuce.

Inace, ne podnosim Filu organski jer su svi mediji nakon Nove godine krenuli u veliku kampanju protiv Jokare, zarad Embida.

Zato navijam za Boston svim srcem.

Slobodan

pre 1 godinu

., nije tebi lako! Koliko smrada iz tvog komentara. Mogu samo zamisliti koja je to septička jama u tvojoj lobanji. Nije loše da posetiš nekog poznatog docu.

Stole

pre 1 godinu

I to je to, kraj za najljigavijeg i najidvratnijeg igraca u NBA, smrada koji s ledja udara protivnike, belog Vestbruka.
(., 13. maj 2023 12:46)

Samo ako si clan porodice Morris, mogu da razumem ovakvu mrznju, mada i tako bi morao da priznas da "beli Vestbruk" nije sam zametnuo kavgu. Sve ostalo ukazuje na veoma ozbiljne psihicke probleme. Svakome moze neko da se dopada ili ne dopada, ali cista, nefiltrirana mrznja je znak neceg ozbiljno pogresnog u tvojoj glavi.

Obrad

pre 1 godinu

Čekaj Vince, kako to misliš prozivaćeš nekog od dva tabora? Fanova ekipa koje su ušle u finale konferencije? Valjda oni trebaju tebe da isprozivaju s obzirom da si na početku sezone pričao da ćemo svi videti kada se Kavaj vrati (ništa od toga) pa si onda prešao na Durantulu (taj je tek neslavno završio sa supertimom i dokazao kakva je prevara u pitanju).

JPR

pre 1 godinu

Entoni Dejvis nije veteran(30 god.)
Kad je zdrav jedan od najboljih centara
u ligi,jako ga je teško čuvati.
(Jovan, 13. maj 2023 10:02)

Po definiciji NBA jeste, ali ta definicija se fokusira na ugovore i prisustvo u ligi a ne na godine… U smislu godina, naravno da nije veteran ! A da je dobar igra jeste, samo sto ne voli da igra centra već više cetvroku, pa videćemo kako će biti protiv Jokića… posto bas nemaju puno izbora da brane centarsku poziciju.

Dylan Dog

pre 1 godinu

Nadam se da ce Denver proci dalje mada Lakersi su tvrd orah. Neverovatno kakav tim su sastavili od onog tima koji cak nije bio u play in. Mislim da su Lakersi nesto jaci od mehura ALI nemaju jake centre kao u mehuru a i Denver je bolji nego u mehuru.

.

pre 1 godinu

@Che
Sta nema smisla?
Liga je jedno, plej of je drugo.
Ko kaze da u finalu treba da igraju prvi i drugi? Ako nisu u stanju da pobede 10, znaci da su nezasluzeno prvi. Ajde zdravo.

Aleks

pre 1 godinu

Nema sanse Jokic protiv Davisa.
(Jovan, 13. maj 2023 13:42)

Ne znam zašto ljudi misle da ima šanse. I ja isto mislim da nema šanse. Ali na 100m s preponama.

NNN

pre 1 godinu

Ako budete i protiv Denvera imali više bacanja kao sinoć protiv GSW (42:14), a generalno i cele sezone Lejkersi imaju ubeeedljivo najveći "suficit" u bacanjima u odnosu na protivnike, onda teško...
A ako se još setimo finala Zapada 2020. kada je u 1. utakmici posle egal prvog poluvremena Jokiću u 3. četvrtini svirano 3 lične u napadu za samo par minuta (sve tri daleko od lopte posle Hauardovih flopova) - nema zime za Lejkerse kao i 2002. protiv Sakramenta.
U suprotinom može da odluči košarkaški kvalitet.

s

pre 1 godinu

@Malo statistike

Ta titula 2020 je im je bila servirana zbog Kobija.
Nazalost NBA playoff sampion neretko bude poguran od strane sudija.
E sad, kako su i Boston i Lejkersi bili puno puta sampioni, ove godine ce se gurati timovi kojima to nikada nije poslo za rukom, plus mediji pokusavaju da "prodaju" senzaciju Embid MVP protiv Jokic MVP.
Tako da ja mislim da ce veceras Fila da dobije Boston, i proci Majami bez problema, dok ce Nagetsi dobiti Lejkerse, a sudije ce gurati i Nagetse i Filu ako bude bilo potrebno.

Naravno Nagetsima guranje ne treba, imaju najstrasniji tim u ligi kada je Jokic u igri. Problem je sto i protivnici to znaju i ne bi me iznenadio neki prljav potez Lejkersa da stave Jokaru na klupu bar 1 mec u seriji.

Ako Jokic prezivi do finala, e onda ce biti interesantno. Nagetsi su jaci od Filadelfije, ali mediji ce pumpati duel Jokic-Embid i mislim da ce zbog sudija, serija da ide u 7 meceva. Ali videcemo.
Mislim da su kvote nerealne, 3.5 na Denver, 2 na Boston, ako to bude bilo finale, mislim da je Denver jaci i opet dobija. Bar su kvote Denver-Lejkers fer, 1.8 i 2.1.

Мало статистике

pre 1 godinu

Колико има основа ова Лебронова порука у корист Денвер Нагетса тешко је оценити. Мало сам тражио по интернету неке битне податке и резимирао их у овом тексту.
Наиме, на сајту:
https://www.landofbasketball.com/

може се наћи статистика мечева, HEAD TO HEAD, H2H, за сезону 2022/23 између Денвера и Лејкерса. У регуларном делу играли су међусобмо 4 меча и скор је 2:2 - нерешен. Не могу закључити колико је ко имао победа као домаћин или као гост?
Иначе у укупном броју мечева којих има 189, за претходне сезоне, убедљиви су Лејкерси који су победили 113 пута и изгубили 76 што и не чуди имајући у виду чињеницу да су били највише чак 17 пута прваци НБА исто колико и Бостон Селтикси. Денверу то никада није успело и ове сезоне су први пут прваци Западне конференције регуларног дела. Задњу титулу су Лејкерси освојили 2020. г.. Дакле укупна статистика је на страни Лејкерса, док су резултати овогодишњег регуларог дела сезоне 22/23 благо на страни Денвера који је убедљиви победник регуларног дела Западне конференције са 2 победе више од другопласираних Мемфис Гризлија, ДН 53:29 контра МГ 51:31.
2020. г. Лејкерси су у финалу ПО ЗК победили Денвер са 4:1 и освојили 17. задње им првенство НБА лиге. Од тада су се многе ствари промениле набоље за Денвер. Пре свега довођењем квалитетних појачања а с којима Нагетси итекако могу парирати не семао Језерашима него и осталим водећим екипама НБА: Филаделфији 76ерс, Бостон Селтиксу.
Све у свему више тога иде у прилог Денверу него Лејкерсима.

Banjaluka

pre 1 godinu

Od ol stara najvise pobjeda u ligi i najbolji skor imaju Lejkersi. Znaci do ol stara jedan tim sa Vestbrukom i ona sprdnja, a poslije najbolji tim u ligi. Kakav potez uprave.

IS

pre 1 godinu

@Aleks nije da se radujem, naprotiv, ali realno Davis bi se povredio na drugoj preponi :)

Dok bi Jokic verovatno poneo svih deset prepona i usao u cilj sa njima

koca

pre 1 godinu

Onoga trenutka kad se povredio Kris Pol, postalo je jasno da Denver ide u veliko finale.
Sa druge strane ko god da pobedi večeras takođe.
Finala konferencija će biti završena u 5 i 6 utakmica Na istoku jedna više nego na zapadu zbog umora od iscrpljujuće serije Bostona i Filadelfije.

Joe

pre 1 godinu

Nisam strucak, ne ostavljam komentare, ali ispod radara prolazi cinjenica da je Tomas Brajant (sada rezervni centar Jokicu) dosta zadavao muka Denveru u poslednje dve utakmice u regularnom delu, dosao direktno iz Lejkersa, Dejvis sada nema bekap, Brajant bio mogao da se pokaze ispod kosa i da apsorbuje deo faulova koji ce forsirati Dzejms i Dejvis

ford

pre 1 godinu

Biće brutalna serija koja će po meni najviše zavisiti od Dejvisa,igrača kojeg da nisu sputavale povrede bio bi,a i jeste jedan od najboljih igrača koje sam gledao!!
Ne zaboravite,Lejkersi su,tj. njihovi igrači više puta bili šampioni!!.
Još jednom,brutalna..!!