Nova vest
Košarka

Subota, 16.04.2022.

09:02

Jang: Gledamo samo svoj posao

Trej Jang košarkaš Atlante, bio je najzaslužniji što su Hoksi izborili plasman u plej-of na Istoku.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Jang: Gledamo samo svoj posao
Foto: Profimedia

On je sa 38 poena uz po šest skokova i asistencija dao maksimalan doprinos pobedi nad Klivlendom od 107:101.

Uz Bogdanovića, koji je postigao 19 poena, Jang je bio motorna snaga Atlante i logično je što je posle meča, baš kao i trener Nejt Mekmilan, bio veoma srećan.

"Ovaj tim je stvoren za ovakve trenutke. Jang je imao ogromno samopouzdanje u ovom meču u svoje sposobnosti, nastavio je da veruje. Nisam video ni gram panike u njegovoj igri. Izašao je na teren u drugom delu i bio jako agresivan", rekao je Mekmilan.

Jang je priznao da nije bilo jednostavno, jer je Klivlend naročito u prvom delu meča nalazio rešenja.

"Rano u meču dobro su čitali naše akcije i menjali su pozicije, tako da sam nastojao da uključim u igru što je moguće više kolega. Promašio sam nekoliko šuteva, ali sam morao da ostanem agresivan, to je sve što sam radio u drugom poluvremenu", izjavio je Jang.

On je poentirao ili asistirao kod 43 od 56 poena Hoksa u drugom poluvremenu.

"Gledamo isključivo svoj posao. Tim koji smo dobili definitivno zaslužuje mesto u plej-ofu, ali ova sezona je teška. Nisu uspeli. Ovo je samo dokaz koliko je ovaj tim borben", zaključio je Jang.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu