Nova vest
Košarka 11

30.4.2024.

9:35

Braća Jokić ipak u hali – izolovani od drugih ljudi FOTO

Nikola Jokić i Denver uspeli su da se plasiraju u polufinale plej-ofa NBA lige, pošto su posle pet utakmica eliminisali LA Lejkerse.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Ekipa Majka Melouna u petom susretu slavila je 108:106 košem Džamala Mareja, a Jokić je bio na ivici tripl-dabla.

Centar Nagetsa duel je završio sa 25 poena, 20 skokova i devet asistencija, a njegovu partiju protiv Lejkersa gledala su i braća.

Nekoliko dana nakon što incidenta u kom je stariji brat Strahinja udario jednog navijača na n atribinama, braća Jokić peti meč sa "jezerdžijmaa" gledali iz hale, ali sa posebnog mesta.

Nisu bili na tribinama, već u loži, izolovani od navijača i sa praznim mestima pored sebe, što je bio način Denvera da spreči novi potencijalni incident.

Da podsetimo, zbog čitave situacije sa prethodnog meča u Bol areni, NBA liga je odlučila da pokrene istragu, a  tamošnja policija je pokušala da pronađe čoveka kojeg je Strahinja udario.

Podeli:

Komentari 11

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 11

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Android

Kliktaćemo obrvama!?

Project Gameface će korisniku omogućiti da kontroliše svoj gejming "miš" pomoću lica, a projekat je trenutno otvorenog koda na Androidu.

The Verge

13:34

1 h

Aktuelno

Gotovo je: X

Društvena mreža Tviter i definitivno je prešla na novo ime, tako da se će sada u internet adresi stajati samo X, odnosno X.com.

B92.net

11:15

3 h

Novo Sport Video Menu