Real – PSŽ 3:0, Atletiko – Juventus 2:2, Dinamo – Atalanta 4:0

Fudbaleri Pari Sen Žermena sa 3:0 pobedili su Real Madrid, dok je Juventus remizirao sa Atletiko Madridom, 2:2.

Dobrodošli!
KRAJ
90' Goooool!
Ponovo na dva terena u isto vreme imamo gol. Menije je u kontra napadu pogodio nebranjeni deo gola i samo zacementirao pobedu Pari Sen Žermena, dok je Erera u Madridu postigao i drugi pogodak za Atletiko, koji sada ima ceo bod posle zaostatka od 2:0 posle nešto više od sat vremena fudbala.
83' Atletiko juri izjednačenje
Nisu Madriđani bez šansi u ovoj utakmici. Napadaju sve češće u poslednih dvadesetak minuta utakmice, ali se Juventus jako dobro brani i kontra napadi su im izuzetno opasni.
Benzema!
Često se ovo ime spominje na meču PSŽ-Real u ovim momentima. Prvo je Benzemin gol poništen zbog ofsajd pozicije u kojoj se našao Lukas Vaskez, da bi sada njegov udarac glavom završio tik pored desne stative, iza leđa golmana Parižana
Luka Jović ušao u igru
Srpski napadač ušao je u igru umesto Hamesa Rodrigesa u 70. minutu utakmice
Gooooool! Kakva ludnica!
Het-trik Oršića na meču protiv Atalante. Dinamo Zagreb vodi sa čak 4:0 protiv italijanskog prvoligaša. U identičnom trenutku, Stefan Savić postiže gol u Madridu kojim smanjuje prednost Juventusa na 2:1.
GOL!
Preko francuskog reprezentativca Blejza Matuidija, fudbaleri Juventusa udvostručili su prednost u Madridu. Matuidi je glavom loptu "spakovao" u mrežu rivala, pa je sada težak posao pred izabranicima Ćola Simeonea kako bi izbegli poraz na svom stadionu
63' Makelija pogodila lopta u glavu
Holandski arbitar se našao u nezgodnoj situaciji u 63. minutu utakmice, pošto ga je lopta pogodila u lice i on je od udarca završio na travi. Ubrzo se pridigao i sve je bilo u redu.
60' Velika prilika za PSŽ, di Marija prebacuje gol
Pogrešili su defanzivci Real Madrida, izgubili loptu neposredno ispred gola. Ikardi je proigrao di Mariju koji je bio na levom boku, izašao je sam pred Kurtou, pokušao da ga lobuje, ali je prebacio čitav gol.
53' Atletiko sve opasniji
Odlično je zaigrao Atletiko otkako je primio gol. Nekoliko jako dobrih akcija, kako po levom, tako i po desnom boku, ali je egzekucija izostala, pa Juventus i dalje vodi sa 1:0.
Gooool! Juventus vodi u Madridu
Juventus je lako rešio kontra napad, odlično dodavanje kolumbijskom fudbaleru koji je loptu poslao u same rašlje gde Oblak nije mogao da je dohvati i "Stara dama" vodi sa 1:0 na Metropolitanu
46' Počelo je drugo poluvreme!
KRAJ PRVOG POLUVREMENA
40' Ronaldo glavom – pravo u Oblaka
Posle opsade gola Atletika usledio je centaršut na jednog od najboljih fudbalera sveta, a on je šutirao preslabo i bio je to lak posao za Jana Oblaka.
35' Ludnica na "Parku Prinčeva"
Dva fantastična pogotka u razmaku od svega dva mintua smo mogli da vidimo u Parizu. Prvo je di Marija iz velike udaljenosti psotigao prelep pogodak, da bi Bejl postigao još lepši, ali je njegov poništen zbog prethodnog igranja rukom
31' Gooool!
Dinamo vodi sa 2:0, Mislav Oršić
Da li je PSŽ oštećen za penal?
Pogodak Anhela di Marije
Gol Dinamo Zagreba
18' Vrela atmosfera širom Evrope
Odlične utakmice imamo prilike da gledamo ove fudbalske večeri, neki timovi su već došli do prednosti poput Dinamo Zagreba, Pari Sen Žermena ili moskovske Lokomotive, dok sjajnu predstavu imamo i u Minhenu i u Madridu, ali tamo za sada nismo videli gol.
Goooooooooooool
PSŽ i Dinamo Zagreb u gotovo identičnom momentu stigli do vođstva, oba tima kao domaćini vode sa 1:0 posle 15 minuta fudbala
10' Kakav solo prodor Žoao Feliksa
Po sredini je trčao Feliks, baš kao Alešandre Pato protiv Barselone svojevremeno, Samo se ova akcija završila kornerom a ne golom. Posle tog kornera je Himenes odlično skočio i glavom tukao malo preko prečke.
8' Kontra za Real, ništa od te akcije
Geret Bejl je sjajno povukao loptu, nekoliko saigrača mu se i pridružilo, ali je centaršut išao pravo u golmana Navasa
4' Korner i za Atletiko
Kratko izveden korner i zanimljiva akcija domaćeg tima, ali je zbog prekršaja u napadu sve to obustavljeno
2' Juventus imao prvi korner
Pjanić je izveo udarac iz ugla, ali je to Savić lako izbacio
1' Počele su utakmice
Još 10 minuta do početka!
Jović na klupi
Leovac 10, Oršić 32, 42, 69
DIN ATA
4 : 0
Di Marija 14, 32, Menije 90
PSG RMD
3 : 0
Savić 70, Erera 90+1 – Kvadrado 48, Matuidi 66
ATL JUV
2 : 2
 
  PSG   RMA  
  0 : 0  

Možda vas zanima

Podeli: