Nova vest
Košarka 3

16.4.2024.

18:40

Novi tematski šop na stadionu Partizana FOTO

Partizan je otvorio tematski šop na severnoj strani stadiona u Humskoj.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Ovaj ogranak zvanične klupske prodavnice, pre svega je posvećen generaciji koja je 1992. donela najvredniji trofej srpskoj klupskoj košarci.

Svečanom otvaranju, prisustvovali su članovi legendarne generacije: Zoran Stevanović, Slaviša Koprivica, Mlađan Šilobad, Branko Sinđelić, Vladimir Dragutinović, ekonom Nikola Tomašević i trener Željko Obradović.

Takođe, prisutni su bili i predsednik crno-belih, Ostoja Mijailović, direktor Dule Karavesović i aktuelni zamenik kapitena, Danilo Anđušić.

U ime kluba, okupljenim predstavnicima medija se obratio predsednik Partizana, Ostoja Mijailović:

"Hvala što ste došli u ovolikom broju na svečano otvaranje. Za nas je ovo važan trenutak, kao što je važno da klub razvija sportske rezultate i sport jako je važno da razvija taj biznis deo da bi klub imao od čega da živi. Hteo bih da se zahvalim našem menadžmentu koji je dosta bio kreativan kada su u pitanje naši šopovi. Ovo je jako lep datum posvećen jednoj istoriji Partizana. Želim da kažem našim navijačima da će ovih šopova biti u budućnosti otvorenih i u dijaspori, razmišljamo da otvorimo šop i u Banjaluci, verovatno i u Austriji, u Beču. Radimo na tom projektu i ovo je postao jako važan deo prihoda našeg kluba. Mi smo prošle godine kada su u pitanju šopovi uvećali 200 puta prihod u odnosu na pre tri godine", istakao je Mijailović.

Podeli:

Komentari 3

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 3

Podeli:

Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

21 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu