Nova vest
Košarka 49

25.4.2024.

8:20

Javio se snimatelj Jokićevog brata – policija u kontaktu sa žrtvom VIDEO

Policija Denvera saopštila je u kontaktu sa osobom za koju se veruje da je na utakmici između Denvera i Los Anđeles Lejkersa dobila udarac od Strahinje Jokića.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Brat Nikole Jokića nalazi se u nezgodnoj poziciji, dok mnogi na društvenim mrežama traže i da se suspenduje Nikola Jokić. 

Policija je saopštila da je upoznata sa video snimkom, ali da još niko nije podneo krivičnu prijavu protiv Strahinje Jokića.

"U ovom trenutku možemo da kažemo da je istraga u toku, ali da nije još bilo nikakvog hapšenja", objavio je portparol policije u Denveru.

U međuvremenu, oglasio se i čovek koji je telefonom snimio incident.

Izvesni Kristijan Galjegos objasnio je kako se sve dogodilo.

"Jedan od braće Jokić se naljutio i izgledalo je kao da se popeo preko nekoliko sedišta, da bi se potom posvađao sa navijačem, a zatim ga udario pesnicom. Bio je to zaista šokantan trenutak", rekao je Galjegos.

Srećom, sve to nije dugo trajalo.

"Nekoliko navijača je stiglo da ih razdvoji, a obe strane su se udaljile bez angažovanja obezbeđenja ili policije. Prihvatio je to kao šampion, ustao je i razmjenjivao reči, a onda su se razišli", poručio je Galjegos.

Podeli:

Komentari 49

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 49

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tesla tužio Teslu

Američka kompanija tvrdi da je indijska firma nastavila da koristi ime "Tesla" u reklamama za svoje baterijske proizvode i pored toga što ih je proizvođač automobila pismeno upozorio da to ne čine.

B92

8:05

6 h

Novo Sport Video Menu