Čudan put Demarkusa Kazinsa

Karijera Demarkusa Kazinsa je zaista interesantna.

Izvor: SN

Sreda, 07.04.2021.

13:00

Čudan put Demarkusa Kazinsa
Foto: Tanjug/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Kada je Demarkus "Bugi" Kazins sa univerziteta Kentaki dolazio u NBA ligu, birali su ga Sakramento Kingsi i činilo se da ga čeka blistava karijera.

Igrao je u jako lošim timovima Kingsa i svi su pričali da mu godine propadaju, pa je otišao u Nju Orleans Pelikanse i nakon toga doživeo tešku povredu pucanja ahilove tetive posle koje je došlo kidanje prednjih ukrštenih ligamenata.

Nakon Pelikansa, igrao je za Golden Stejt Voriorse, pa je potom bio član Los Anđeles Lejkersa, ove godine na kratko i deo Hjuston Roketsa, a sada je i zvanično član Los Anđeles Klipersa.

Klipersi su nedavno potpisali i Ražona Ronda i to je četvrti tim u kom zajedno igraju Rondo i Kazins: Sakramento, Nju Orleans, Lejkersi i sada Los Anđeles Klipersi su timovi u kom su njih dvojica igrali zajedno.

Inače, Demarkus Kazins je igrao za sva četiri tima iz Kalifornije: Sakramento, Golden Stejt, Los Anđeles Lejkerse i Kliperse.

"Mnogo sam se trudio da bih došao ovde. Osećam se dobro, moje telo je u jako dobrom stanju i nadam se da ću ponovo pružati dobre partije, jer stvarno osećam da sam u dobroj formi", rekao je Kazins.

Njegov debi u Klipersima je prošao dobro, sa 7 poena, 4 skoka, 2 asistencije za samo 7 minuta.

"Bio je fantastičan", rekao je Pol Džordž posle utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: