Ponedeljak, 01.02.2021.

20:30

Ajzea Tomas: Ko igra odbranu u NBA? Niko!

Američki plejmejker Ajzea Tomas je imao šta da poruči putem "Tvitera".

Izvor: SN

Ajzea Tomas: Ko igra odbranu u NBA? Niko!
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Ajzea Tomas je svojevremeno bio 60. pik NBA drafta, a sjajne partije je pružao u dresu Boston Seltiksa.

On u poslednje vreme ima velike probleme da pronađe angažman, a poslednju utakmicu u NBA ligi odigrao je u dresu Vašington Vizardsa prošle godine.

Sada je prokomentarisao veliki povratak Vašingtona i čudesnu pobedu nad Bruklin Netsima, nakon serije 8:0 u poslednjih 12 sekundi utakmice.

"Ko igra odbranu u NBA? Niko! Ne možete poreći da je liga fokusirana samo na ofanzivni deo. Čak i najbolji defanzivci svako veče dobijaju po 30 poena po glavi", napisao je Ajzea Tomas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

21 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: